Představuji: kabelky Bagira Design!

Nedávno jsem vám na Facebooku psala o originálních, ručně vyráběných kabelkách značky Bagira Design. Na základě vašich pozitivních ohlasů jsem se rozhodla, že vám designový kousky od Bagiry blíže představím i tady na blogu.

Co a kdo je Bagira Design?

Značku Bagira Design založila mladá, skromná a sympatická Andrea, která hledala sama pro sebe něco originálního. Obchody jsou plné přezdobených unifikovaných kabelek, které postrádají punc originality. Proto se rozhodla vytvořit něco vlastního, něco, co bude jednouché s čistými liniemi a svou nevtíravostí bude působit luxusně.

Sama mám ráda neokoukané a jedineční věci s příběhem, které běžně v obchodech jen tak nekoupíte. Přesně takové jsou kabelky a psaníčka Bagira Design, na které jsem nedávno narazila – a zaujaly mě :)

Co je na Bagira Design tak výjimečné?

Jedinečný a neotřelý je v případě této značky zejména použitý materiál – plsť. Ta ve spojitosti s dalším výrazným prvkem – hovězinovou usní – kůží, vypadá netradičně a luxusně. Plsť dává možnost ručně opracované kůži vyniknout. Tyto dva materiály se perfektně doplňují. Jako celek působí designové kousky čistým a jednoduchým dojmem, který je umocněn propracovanými detaily.

Značka Bagira Design si zakládá na originalitě, výjimečnosti a osobním přístupu k zákaznicím. Všechny výrobky Bagira Design jsou ručně vyráběné a jsou propracované do nejmenších detailů. Díky ručnímu zpracování a barvení kůže, je každý designový kousek originál.

Radost z kabelek a psaníček začíná už rozbalováním. Každá kabelka je vložena do saténového sáčku s vyšitým logem Bagira. Samozřejmostí je certifikát originality, který je ručně podepsaný svou tvůrkyní a designérkou v jedné osobě. Certifikát je poté ručně zapečetěný.

Jaké designové kousky Bagira Design nabízí?

Vybírat můžete ze 3 základních typů:

1) velká kabelka přes rameno –  https://www.design-bagira.cz/kabelky/

2) crossbody kabelky s volitelně nastavitelným popruhem –  https://www.design-bagira.cz/crossbody/

3) psaníčka – u nich se dá objednat popruh, čímž ze psaníčka rafinovaně vznikne malá kabelka – https://www.design-bagira.cz/psanicka/alaya/

Kde můžete designové kousky Bagira Design zakoupit?

Na webu https://www.design-bagira.cz/ naleznete alba a popisy všech kabelek a psaníček, které Bagira Design nabízí. Na webu můžete vybírat z již hotových kousků, nebo si můžete nechat vytvořit model na přání.

A jak zaujaly kabelky a psaníčka Bagira Design vás? Také vás tolik zaujaly? Už brzy zde bude o ně soutěž, takže – máte se na co těšit :)

ODKAZ: BAGIRA DESIGN/web, eshop

ODKAZ: BAGIRA DESIGN/facebook