Jaro v IvaDekor!

Nevím, jak Vy, ale já už cítím ve vzduchu jaro! A mám z toho fakt upřímnou radost:) Co si budeme povídat, zima letos byla pořádná a hlavně ty mrazy už mi přímo příšerně vadily. Takže – jaro, sluneční paprsky, štěbetající ptáčky, teplo, ale i to bláto a kaluže…to vše vítám doslova s otevřenou náručí! A protože si chci jaro pořádně užít a přímo na každém kroku, zavládla ta pravá jarní atmosféra i u nás doma. Jak? No přece, s tou pravou jarní výzdobou!

Upřímně, letos jsem se na jaro už opravdu těšila… Zima byla dlouhá a ty příjemné sluneční paprsky už chyběly… Proto jsem s prvním jarním oteplením přímo ožila. Vrátila se mi ztracená energie, radost do života a moje pověstné nadšení do čehokoliv…:) A tu svoji „jarní euforii“ dávám najevo různými způsoby – udělám „vítr“ ve skříni a pořídím si pár nových módních pokladů (jasně, nová sezóna je přece ten správný důvod…;), udělám doma generální úklid a hlavně, tu pravou jarní výzdobu, která nám, všem členům rodiny, dá jasně najevo, že zima je opravdu u konce!

A co si budeme povídat…hlavně my, ženy, si moc rády pořizujeme všechny ty maličkosti, dekorace, „serepetičky“, figurky, kytičky, svíčky…zkrátka ty věci, pro které chlapi moc často nemají ono „pochopení“. A vlastně, co je na tom…:) Pánové si zase umí udělat radost jinak a nákup nějakých těch roztomilých potěšení je přece úplně neškodný!

Hezké věci domů, pro dekoraci a ozdobu, si pořizuji v podstatě s příchodem každé nové sezóny… Nijak to nepřeháním, ale chci, aby u nás doma bylo útulno, příjemně – a to hlavně kvůli našim dětem, dvěma malým kluků, kteří si výzdobu vždycky také užívají a hlavně, pomáhají mi s ní.

Proto jsem nedávno vyrazila do svého oblíbeného obchůdku s dekoracemi – do IvaDekor, kde toho najdete fakt spoustu! Je to snad ten největší obchod s bytovými doplňky, který u nás, v Brně, znám – a buďte si jistí, že tady je rozhodně z čeho vybírat.

V IvaDekor je aktuálně k dostání mnoho věcí právě k jarní výzdobě – a také té velikonoční. Při své poslední návštěvě jsem Vám opět mnoho věcí vyfotila – ať máte inspiraci a vidíte, že je fakt o co stát.

Mě tu zaujaly například úžasné lapače snů – skvělý doplněk, který má navíc „zázračnou funkci“:)

Kouzelně vypadají i nejrůznější věnce, k dostání jsou zde opět ty v jarně laděném stylu.

V obchůdku IvaDekor najdete i další roztomilé věci – figurky, plyšové medvídky, svícny, svíčky Yankee Candle a další krásné dekorace domů…

Stavte se na tu parádu mrknout na vlastní oči, stojí to za to…:)

Obchod IvaDekor najdete v Brně na ulici Horova 16 – a důležitá informace, vždy pohodlně tu zaparkujete na místech přímo na ulici.:)

IvaDekor ovšem provozuje i eshop – viz odkaz níže.

ODKAZ: IVADEKOR / web, eshop
ODKAZ: IVADEKOR / facebook