Představuji: fashion label „HEČHOG“!

Co se módy týká, nikdy není na škodu si rozšiřovat obzory, poznávat nové značky a seznamovat se blížeji s tím, co by nám třeba mohlo slušet:) Já módu obecně miluji – je to můj koníček a moc ráda se módními tématy obklopuji. Proto Vám chci dnes napsat o jedné zajímavé značce, která je mně, osobně, více než blízká:) Jmenuje se „HEČHOG“ a měla jsem tu čest stát se její tváří. Jaká je a co nabízí?

Bez názvu – 1

Hečhog je českým módním labelem, který založily dvě sympatické slečny z Olomouce. Mottem značky je „Sukně vpřed!!!“, což samo o sobě značí, že značka bude ženská, stylová a vkusná. A taky hravá, originální. Přesně tak, jak to mám já sama ráda:)

Značka Hečhog existuje vlastně teprve chvíli, a to od prosince roku 2016, tedy, pár měsíců. Ale – už od počátku svého působení v módní branži mají zakladatelky jasno – chtějí se odlišit a nabídnout svým zákaznicím to, co běžně v obchodech neseženou.

misa-smuzem-web

Pro značku je tedy charakteristická česká výroba, kvalitní, české, ale i zahraniční materiály a také malé a limitované kolekce kusů – což je mi, samo o sobě také sympatické – můžete si být jisté, že ve stejném oblečení nebudete potkávat davy žen na ulicích:)

ulice-auto-misa-web3

Značka Hečhog nedávno uvedla na trh svoji první kolekci – je inspirovaná retro prvky, v duchu 60. let. Šaty mají pět základních střihů – v naprosté většině tzv. „do A“. Materiály jsou kvalitní, přijemné a přírodní.

Mně osobně je móda značky Hečhog velmi blízká – sama miluji retro prvky, které často a ráda kombinuji s moderními detaily.

zelnak-misa-web-4

Šaty si můžete koupit prostřednictvím webových stránek (viz odkaz níže), které současně fungují jako eshop.
První kolekce je limitovaná počtem kusů.

A jak se kolekce Hečhog líbí Vám?:)

ODKAZ: HEČHOG / web
ODKAZ: HEČHOG / facebook
ODKAZ: HEČHOG / instagram