Představuji: Augustian Life!

O Augustiniánském domě v Luhačovicích jsem vám na blogu už psala – dnes vám chci představit projekt „Augustian Life“, díky kterému si můžete dopřát mnohem víc, než jen nezapomenutelné zážitky spojené s pobytem v tomto nádherném wellness hotelu. A je rozhodně o co stát! :)

Wellness & spa hotel Augustiniánský dům je opravdu v mnoha ohledech jedinečný. Svým hostům nabízí široký výběr služeb, vynikající gastronomii, skvěle zařízené wellness centrum…a to vše v tak nádherném prostředí, kde je vše do detailu vyladěné a designově dokonalé. Toho si určitě sami při své návštěvě všimnete – každý doplněk, dekorace, kus nábytku…stojí za pozornost.

Zkrátka, opravdu intenzivně zde vnímáte, že na hostech a jejich maximální spokojenosti skutečně záleží. Z Augustiniánského domu vždy odjíždím naprosto plná dojmů, pohody a vzpomínek, na každičký moment, který jsem si tu užila.

A právě z důvodu, abyste krásné okamžiky spojené s Augustiniánským domem prožili i jinak, nebo dokonce – i jinde, třeba u vás doma, vznikl projekt Augustian Life. O co jde?

Na stránkách Augustian Life si můžete totiž vybrat z nabídky zážitků, nebo dokonce i produktů!

Samozřemě, Augustian Life nabízí také zajímavé pobytové balíčky, ale jsou tu i opravdu zajímavé možnosti, jak si vychutnat atmosféru tohoto kouzelného hotelu jinak – a třeba i mnohem levněji!

Možností, která stojí za pozornost, jsou třeba jedinečné gurmánské zážitky – kdy si do Augustiniánského domu můžete udělat příjemný, jednodenní výlet a užijete si tu zdejší vynikající kuchyně – kterou opravdu moc doporučuji. :)

V nabídce jsou i cenově dostupné zážitky – právě ty gurmánské, kdy si můžete vychutnat třeba výborný dezert s kávou a sklenkou prosecca, nebo Labužnické menu pro dvě osoby, opět za příjemnou cenu. Mimochodem, pokud vás zajímá, jaké dobroty si můžete ve zdejší restauraci dopřát, podívejte se na novou jarní nabídku menu.

Augustian Life nabízí i mnohem víc, než zážitky – třeba i „Augustian Collection“ – nejrůznější dárky, třeba designové svíčky, koupelovou řadu, nebo dokonce i originální hudební nástroje, které jste si mohli vyzkoušet ve venkovním altánku Augustiniánského domu. A pozor – za pozornost stojí i dekorace a doplňky domů.;)

A na závěr – můj tip! Pokud plánujete svůj pobyt, právě zde, v Augustiniánském domě – třeba už na léto, je nejvyšší čas si udělat rezervaci, protože jak jsem se měla možnost sama přesvědčit termíny se tu plní opravdu hodně rychle.

Všechny víkendy do května jsou tu už vyprodané – takže opravdu, na letní rezervace je nejvyšší čas. Zaujal mě tu například PRODLOUŽENÝ WELLNESS VÍKEND, v termínu 5.7.-8.7.2018, který zní jako dokonalá letní dovolená. ;)

Já už tu svůj pobyt rezervovaný (a s předstihem :) mám – tak to samé doporučuji i vám. Léto je tady totiž opravdu dokonalé!

ODKAZ: WELLNESS & SPA HOTEL AUGUSTINIÁNSKÝ DŮM/web
ODKAZ: WELLNESS & SPA HOTEL AUGUSTINIÁNSKÝ DŮM/facebook

ODKAZ: AUGUSTIAN LIFE/web/eshop