Představuji: 4POKOJE – nový podnik v Brně!

V Brně máme zbrusu nový podnik! Jmenuje se 4POKOJE, najdete ho na ulici Vachova 6 v centru a za pozornost, za tu rozhodně stojí! Už i proto, že patří do stejné rodiny, jako dva úspěšné bary, Super Panda Circus a Bar, který neexistuje. Co vlastně 4POKOJE nabízí?

photo-18-01-17-10-34-13

Sama fandím všem projektům, které se nebojí – jít tak trochu proti proudu. Nemám ráda nudu, šeď, zapšklost stereotypu, naopak, cizí mi není lehká provokace, extravagance, vtip a nadsázka. Vždyť humor a neotřelost nám přináší do všedních dnů alespoň trochu radosti a vzrušení, a to v jakémkoliv ohledu.

photo-18-01-17-10-41-42

I proto mě nový podnik 4POKOJE, který se nedávno v centru Brna otevřel (zatím ve zkušební době), zaujal. Ptáte se proč? Protože je přesně takový, jak se mi to líbí. Jiný. Vesele barevný, trochu drzý, vtipný, sem tam lehce kýčovitý, dravý…a taky stylový. Styl, vlastní, charakteristický a nezaměnitelný, ten tedy tomuto podniku upřít rozhodně nejde.

photo-18-01-17-10-36-59

Co tedy 4POKOJE vlastně je/jsou? Ani kavárna, ani bistro, ani bar – ale vlastně, všechno dohromady a od každého trochu. Pro všechny, kteří chtějí téměř v kteroukoliv denní, ale i noční hodinu, najít jedinečné, stylové „útočiště“.

photo-18-01-17-11-00-21

Ráno jsou 4POKOJE v první řadě kavárnou. Ale na klasické „espresso“, na to tady zapomeňte. Dáte si tu jejich vlastní, filtrovanou kávu. A vlastně, co se vůbec nápojů týká, mají tu hodně pestrou nabídku.

photo-18-01-17-11-00-34

Mají tu vynikající vlastní lahvovanou limonádu – jmenuje se „Zázračná“ a vyrábí ji barman Martin Hůla z Baru, který neexistuje. Vyzkoušejte třeba perníkovou, ibiškovou, maté… Stojí to za to!

photo-18-01-17-11-03-50

Přes den jsou 4POKOJE i bistrem, tedy, jídlo si tu dáte i ráno – vynikající snídani a opět, nečekejte žádnou nudnou klasiku – co třeba vejce benedikt na roastbeefu?

photo-18-01-17-11-02-38

Zkuste některý z jejich sendvičů, domácí hotdog, polévku, nebo domácí termix!

Navečer se 4POKOJE mění do baru, kde můžete ochutnat celou řadu koktejlů a dalších alko i nealko specialit.

4POKOJE jsou v podstatě takový „chameleon“ – mění se během dne – vzhled prostor, díky regulaci barvy a intenzity osvětelní, mění se nabídka v menu i to, jak se v danou chvíli celý podnik „tváří“. Pro každého něco, téměř nonstop. To v Brně chybělo!

4POKOJE najdete v Brně na ulici Vachova 6.

ODKAZ: 4POKOJE/facebook