Představujeme vám SPA salon WEEKEND

Hledáte v Brně salon s opravdu velmi pestrou nabídkou služeb? Veřte, že ve SPA salonu WEEKEND naleznete absolutně vše pro péči o váš bezchybný vzhled a dokonalý relax!

Pokud je pro vás starost o vaši celkovou krásu a pohodu důležitá a pokud hledáte ty nejepší možné služby „pod jednou střechou“ – vsaďte na brněnský SPA salon WEEKEND, kde se o vás postarají opravdu maximálně. Najdete zde totiž absolutně veškerou péči pro to, abyste se cítila krásná a odpočatá.

SPA salon WEEKEND nabízí skutečně kvalitní služby profesionálně vyškoleného týmu s dlouholetými zkušenostmi, širokou nabídku ošetření pleti i těla, ideální řešení vašich problémů a příjemné a moderní prostředí pro relaxaci. 

Součástí salonu je také kadeřnictví, které pracuje s věhlasnými značkami zaručujícími kvalitní péči o vaše vlasy, jako jsou Kérastase a L´Oreál. Obě tyto značky jsou absolutní špičkou v profesionálních kadeřnictvích.

SPA salon Weekend nabízí především pak ošetření pleti s renomovanou francouzskou značkou THALGO, kterou používají ta nejluxusnější spa a wellness centra ve více než 85 zemích světa.

Velkou novinkou je zařazení další velmi exkluzivní značky do „kosmetického portfolia“ salonu, kterou je prestižní MARIA GALLAND PARIS

Vychutnat si také můžete jedinečná relaxační ošetření luxusní spa kosmetikou TERRAKÉ.

Salon také pracuje s hi-tech kosmetikou ORLANE, která nabízí vysoce kvalitní ošetření a produkty. ORLANE se díky svému výzkumu řadí se svými produkty a ošetřeními mezi nejluxusnější kosmetiky.

Jedinečnou péči SPA salon WEEKEND poskytuje i v oblasti PŘÍSTROJOVÝCH OŠETŘENÍ:

– přístroj iPulse – bezbolestná liposukce bez skalpelu na zeštíhlení, zpevnění, proti celulitidě
– přístroje Thalgoskin Expert na bezpečnou mikrodermabrazi s patentovanou technologií firmy Thalgo
– přístroje na vyhlazení vrásek, jizviček, strijí a dalších založené na technologii ultrazvuku, mikroproudu a laseru.

V nabídce najdete také manikúru a pedikúru s luxusní nehtovou kosmetikou ORLY. Pedikúru si užijete na velmi příjemném masážním křesle.

Novinkou jsou také různé druhy thajských masáží prováděné rodilou Thajkou. Vybrat si můžete opravdu z velmi široké nabídky mnoha masáží.

SPA salon WEEKEND najdete v Brně na ulici CEJL 107 / Dvorní Trakt (součástí areálu je i hlídané parkoviště).

Oficiální webové stránky SPA salonu WEEKEND: SPA SALON WEEKEND 

SPA salon WEEKEND na Facebooku:  SPA SALON WEEKEND / FACEBOOK

SPA salon WEEKEND / e-shop: WEEKEND / E-SHOP