Představujeme: O BAG!!!

Věříme ale, že právě značku „O BAG“ Vám rozhodně tolik představovat nemusíme, protože my víme, že ji máte moc rádi:) Kdykoliv se totiž toto jméno u nás na blogu, či na Facebooku objevilo, vyvolalo u Vás velký zájem…

…proto jsme se rozhodly, že právě této oblíbené a řekla bych až „fenomenální“ značce budeme věnovat na blogu víc prostoru. A když píšu ve vztahu k O BAGu o „fenomenálnosti“, vysvětlím Vám hned, proč. Je to totiž právě tento label, který navrhuje naprosto originální, charakteristické, velmi nadčasové a hlavně, nesmírně variabilní produkty, se kterými uděláte prostě VELKOU PARÁDU.

Neznám totiž snad nikoho, kdo by O BAG nemiloval – a to zejména jejich promakané tašky, které jsou zkrátka „must have“. Proč vlastně?

Obag Obasket mint a hneda

Dnes už legendární O BAG, který si zamiloval doslova celý svět, vytvořil italský návrhář Emanuele Magenta. Vymyslel tašku, která má jedno obrovské „PLUS“. Nejen, že je krásná a designově nadčasová, ale každý si ji může libovolně sestavit a poskládat přesně podle svého oblíbeného vkusu, či momentální nálady.

Každý kus je tedy naprostý originál, který nepotkáte nikde jinde. A to je i jeden z hlavních důvodů, proč je O BAG tak obrovsky populární.

1610922_814327075319305_1009008378351442055_n

Značka O BAG nabízí nespočet kreativních nápadů, jak si svůj vysněný model seskládat. K dispozici je 22 nejrůznějších barev u velkého a 13 barev u malého „těla“ – tedy hlavní části kabelek. Stačí vybrat velikost a dál skládat! Kromě barvy a velikosti si totiž sami zvolíte i typ a délku držadel  – těch máte na výběr dokonce 32 (různé délky, materiály, barvy…). Držadlo se na tašku v podstatě velmi jednoduše „našroubuje“, tudíž opravdu drží – a hlavně, dá se snadno a kdykoliv vyměnit za nějaké jiné. Tašku tak můžete nosit přes rameno, v ruce, nebo jako „cross body“.

žlutá+provaz černý

písková+koženka natural

Dále si pak svoji kabelku můžete „vystylovat“ krásnou vnitřní taškou, kdy máte opět na výběr. V zimním obodobí můžete svému O BAGu dopřát kožešinkový lem, v létě můžete vybrat vyloženě plážový model. Možností je zkrátka nespočet a celé je to jen a jen na Vás, jak si svoji tašku seskládáte. Pokud se Vám ovšem nechce vymýšlet a raději se necháte inspirovat, můžete vybrat samozřejmě už hotový model.

Kabelky O BAG jsou vyrobené ze speciálního materiálu EVA (ethylen vinyl acetát), který je lehký, ohebný a odolný. Hladký povrch se nejen snadno udržuje, ale je také voděodolný a Vy si můžete být jistí, že Vám kabelka vydrží opravdu hooodně dlouho:)

O BAG ovšem kromě těchto geniálních kabelek nabízí i další vychytané věci, které rozhodně stojí za pozornost.

Skvělý je také tzv. O BASKET! Malá kabelka, která je přitom dostatečně prostorná a velká – tak akorát. Součástí může být i vnitřní taška s přesahem, takže si můžete být jistí, že taška pojme vše potřebné! Vše v ní navíc zůstane bezpečně uzavřené:)

o-basket

 

Vnitřní tašky jsou na výběr s nejrůznějšími motivy – takže svůj O BASKET můžete vyladit do mnoha stylů!

ABA_1297

Zkrátka – mladší bratříček O BAGu, O BASKET, se náramně vyvedl, co myslíte?

A to není zdaleka vše z kreativní sady vychytávek, které mohou být Vaše. Náramky? No jasně! Je tady O BRACELET!

Flower bracelet + packaging

Tento originální náramek v sobě spojuje lehký retro nádech, řekla bych možná až „vintage“ styl – v kombinaci s moderním, silikonovým materiálem, díky kterému se jedná vlastně o dokonale nadčasový šperk, který bude IN prostě pořád. Díky 3D technologiím je náramek „plastický“, je samozřejmě také hypoalergenní, takže ho mohou nosit zkrátka všichni:) Tedy, všechny!

O bracele

A ty barvy! No, radost pohledět:) K výběru je také tenká, „slim“ varianta a 20 úžasných barev. Vybraly byste si? Já myslím, že určitě.

Tím náš výčet dalších „nádherností“ z daleka nekončí! Na řadě jsou další skvělé a hlavně, variabilní věci, které Vám nesmí uniknout a o kterých prostě musíte vědět!

O CLOCK – to jsou geniální hodiny, které si můžete opět sestavit Vy sami – podle nálady:) Že to nejde? Ale jde! S O CLOCK hravě!

Můžete vybrat z celé řady barevných řemínků, které jsou, stejně, jako v případě náramků O BRACELET, vyrobeny z hypoalergenního silikonu. Pak už stačí zvolit ciferník – na své si přijdou jak milovníci klasických čísel, tak příznivci minimalismu (a hlavně já, obdivovatel Mickey Mouse:)

o_clock_uvodka

Hodinky ovšem můžete vybírat i v úplně jiném stylu, než jste zvyklí – je tady O CLICK!
O CLICK, to jsou kapesní hodinky na řetízku, které perfektně doladí jakýkoliv Váš outfit. S takovou vychytávkou budete zaručeně originální!

o-click

Sluneční brýle a variabilní? Samozřejmě i to není problém! O SUN!

o_sun_uvodka

O SUN je další promakaná věc, která Vás bude bavit. Opět si totiž můžete sestavit svůj vysněný model – tentokrát brýlí. Vyměňovat totiž jdou jak nožičky, obroučky, ale i tón skel. I Vaše brýle tak mohou dokonale odrážel Váš styl. A to nás baví:)

Na výběr je opět mnoho modelů a designů – na své si přijdou jak milovníci klasiky, tak vzorů, líbit by se Vám mohly také brýle v lehkém retro stylu, který má poslední dobou tolik příznivců.

Brýle jsou vyrobené z materiálu Grilamid, který je vysoce odolný a zároveň bezpečný pro kontakt s pokožkou.

Tak co, přijdou Vám všechny tyto věci nádherné, geniální a propracované? Nám rozhodně:) O BAG & spol. jsou prostě IN a hlavně, ještě pořádně dlouho budou. Nejde je nemilovat!:)

Produkty O BAG koupíte v Brně v prodejně GTF v Galerii Vaňkovka.

ODKAZ: OBAG/web/eshop

ODKAZ: OBAG/facebook