Představujeme luxusní beauty salon Louis Lovelo!

Představujeme Vám luxusní beauty salon v samém srdci Brna – Louis Lovelo!

V centru Brna, na Mečové ulici č.8, se právě otevřel nový, exkluzivní beauty salon Louis Lovelo, který Vám nabídne komplexní portfolio služeb. V nádherném prostředí zrekonstruovaných prostor s nádechem historie Vás budou hýčkat a vy si zde užijete skutečně dokonalý servis od těch největších profesionálů!

LL4

A co vše salon LOUIS LOVELO nabízí? 

Kadeřnictví/holičství –  kadeřník Michal Hemala je velmi kreativní a nadaný, zúčastnil se i televizní soutěže Ostříháno a pracoval pro prestižní brněnský salon. Má dlouholetou praxi a dokáže se dokonale postarat o Váš bezchybný účes, či zcela novou vlasovou image. V  salonu pracují s kvalitní vlasovou kosmetikou TIGI a Trinity.

Manikúra a nehtová modeláž – v salonu provádí manikúru se zábalem Balb Care, který je vhodný i pro muže. Dále si můžete dopřát P-Shine tedy Japonskou manikúru, která vyživuje a zpevňuje nehty.

Unikátní službou je pak lakování ROCK LACem – určené pro všechny, které nebaví lakovat si nehty každý den. Jedná se o lakování určené na přírodní nehty, lak je následně vytvrzen v LED lampě a vydrží 10-20 dnů (záleží na kvalitě nehtů). Určitě si vyberete ze široké nabídky 50 barev, včetně průhledné. Je možné vytvořit i francouzskou manikúru

Nehtová modeláž – se značkou Enii-Nails, které se vyznačují vysokou kvalitou. Můžete si vybrat ze široké škály barev a zdobení. Gelové nehty vydrží několik týdnu, potom se jen doplňují.

Pedikúra – můžete využít komplexní pedikérské služby, včetně klasické, mokré pedikúry, která je určená pro zastánce osvědčeného způsobu ošetření nohou.

Kosmetika – s luxusní značkou JANSSEN Cosmeceutical. Základem výborných kosmetických přípravků je vysoká tolerance a účinnost, která je podložená dermatologickými atesty.

Masáže

A pozor!!! Zítra a v pátek jsou v tomto salonu dny otevřených dveří – od 14h do 19h. Tak se stavte podívat:)

LL5

Oficiální stránky salonu Louis Lovelo: LOUIS LOVELO OFFICIAL WEB

Salon Louis Lovelo na Facebooku: LOUIS LOVELO / FACEBOOK

Otevřeno:
PO-PA 9-20
SO 10-17
tel. 604 11 77 95