Pozvánka – Valentýn v bistru Zdravě, chutně…LOW CARB

Co je v bistru Zdravě, chutně…LOW CARB nového v únoru? Opět se můžete těšit na mnoho dobrot – ovšem, moje pozvánka bude směřovat hlavně k jednomu významnému únorovému dni – 14. 2. se slaví svátek sv. Valentýna! A jak je známo, láska prochází žaludkem, proto si užijte se svou drahou polovičkou hezké chvíle – a u dobrého jídla! Na Valentýna se zde bude podávat speciální valentýnské menu a můžete si ho dopřát buď coby oběd, nebo i jako večeři.
Zmínit pak musím také novinku, možnost rozvozů obědového menu a dortů, nebo zákusků až k vám domů!
Mimo to, bistro má také v provozu svůj nový web, kde se dočtete všechny novinky a aktuality – www.lowcarbbrno.cz.
Věřím, že bistro Zdravě, chutně…LOW CARB jistě už všichni dobře znáte a rádi sem i chodíte – vaří opravdu výborně a i já si tady vždy moc pochutnám. A je také moc fajn, že se vám zde stále snaží přinášet novinky – jednak zajímavé, speciální gurmánské akce a také i nové služby, díky kterým si zdejší speciality můžete vychutnat snáze a pohodlněji.
Novou službou, kterou určitě stojí za to vyzkoušet, je možnost rozvozu jídel. Rozváží se obědová menu, ale také dorty, nebo zákusky. Je nutné si ale vše objednat den předem – následující pracovní den vám jídlo dovezou, a to v čase 10:30 – 15:00.
Jak objednávat?
Mrkněte na web zdravechutnelowcarb.sebou.cz, kde najdete přehled všeho, co je možné si vybrat a nechat si dovézt. 
V nabídce tu najdete jak hlavní jídla, tak i přílohy – nově s možností volby jak ty ryze low carb, tak i klasické. Objednat si můžete také dezerty, nebo i nápoje!
Další novinkou bistra je pak také web – www.lowcarbbrno.cz. Všichni příznivci tohoto bistra by o webu měli vědět – dočtete se zde vždy aktuální novinky a aktuality – třeba i nabídku připravovaných speciálních akcí.
Na webu pak nechybí také odkaz na rozvoz, objednávkový formulář na dorty Low_carb_cakes_by_Lin, nebo možnost odběru novinek a newsletters.
Moje hlavní pozvánka je ovšem směrována k Valentýnu, který bude již za několik málo dnů!
I letos se bude v bistru Zdravě, chutně…LOW CARB podávat speciální Valentýnské menu, které zahrnuje předkrm, polévku, hlavní chod i dezert (a myslím, že to vše je za úplně skvělou cenu).
Nutné je ovšem udělat si rezervaci předem!
Tak pokud ještě nemáte plány, jak letošní Valentýn strávíte – zkuste to třeba s něčím dobrým a zdravým – v tomto příjemném bistru!
Bistro Zdravě, chutně…LOW CARB najdete v centru Brna na Zámečnické 3.

ODKAZ: ZDRAVĚ, CHUTNĚ…LOW CARB / web

ODKAZ: ZDRAVĚ, CHUTNĚ…LOW CARB / instagram
ODKAZ: ZDRAVĚ, CHUTNĚ…LOW CARB / facebook