Inspirace – nové kolekce brýlí v oční optice APIA

Kam pro nové brýle v Brně? Vsaďte na pestrý výběr v optikách APIA – o těch vám mimochodem na svém blogu píšu už hezkých pár let. :) Výběr brýlí, ale i služby jsou v těchto optikách na špičkové úrovni, oceníte možnost nechat si změřit a zkontrolovat zrak zkušeným optometristou… Na vyšetření zraku do všech poboček optiky Apia se můžete objednat také online, a to přes web www.ocnioptika.com.

Co se pak brýlí týká, APIA nabízí opravdu překrásné kousky od mnoha celosvětově respektovaných značek. Koupíte tu v tomto směru i mnohé exkluzivity, lehké módní výstřelky a netradiční modely – třeba takové, jaké pravidelně představuje značka DIOR! 
Aktuálně je v optice APIA již spoustu novinek – nových kolekcí od celé řady značek. Na pobočce v Olympii jsem vám mnoho brýlí nafotila pro inspiraci – mrkněte v mé reportáži!

Myslím, že co se výběrů brýlí týká, nemá optika APIA v Brně konkurenci. Opravdu tolik úžasných brýlí a z tak pestrého portfolia značek, to se opravdu jen tak nevidí. Můžete tu strávit klidně i několik hodin a brýle vybírat, zkoušet… Jsem si jistá, že tady si svůj vysněný model najde zaručeně každý!

Mimochodem, oční optika Apia je nejdéle fungující brněnskou oční optikou (byla otevřená už v roce 1994!). Nabízí zde brýle opravdu exkluzivních značek –  optika Apia zaváděla do ČR a SR většinu světových značek (Giorgio Armani, Chanel, YSL, Fendi, Valentino, Vogue, Police, Givenchy, Chopard a další) .

V Brně optiky APIA najdete celkem na třech místech, a to v Olympii, na Běhounské 7 a také na Masarykově.
Já vám v optice APIA v Olympii nafotila výběr kousků z nových kolekcí, a to od značek Tom Ford, E. Zegna, Timberland, Max Mara, E. Pucci, Adidas, Yalea, Tous, DIOR…

Ve všech případech jde o velmi kvalitní brýle, mezi kterými si vyberou jak příznivci nadčasové elegance, jednoduchého stylu, tak i ti, kdo se nebojí lehké výstřednosti a extravagance.

Mou oblíbenou značkou je jednoznačně Tom Ford, miluji jejich výraznější obroučky a velmi elegantní design…

Zaujaly mě pak i brýle Balenciaga…

…a pak samozřejmě, brýle značky DIOR! Právě DIOR nabízí skutečně netradiční zpracování brýlí – ocení všichni, kdo si potrpí na výjimečnost vlastního stylu.

Brýle DIOR jsou velmi výrazné, některé modely odráží brand značky i na sklech.

Módním hitem od značky DIOR je pak kšilt, který má stejné funkce i materiály, jako brýle. Věřte, něco takového jinde opravdu jen tak neseženete!

Pokud tedy hledáte nové brýle a chcete mít co nejširší škálu modelů k výběru, v optice APIA vás pestrý sortiment zaručeně nadchne!

Mimo to, na všech pobočkách optiky APIA provádí měření zraku, dozvíte se tak, zda potřebujete brýle a jak silné. Vyberete si tu pak rovnou i obroučky a brýle vám připraví.
Na každé provozovně je optická laboratoř/dílna, kde provádí opravy brýlí a zhotovení brýlí i na počkání.

Samotné vyšetření zraku v optice APIA má více částí a probíhá vždy na několika přístrojích, vždy v závislosti na potřebách a doporučení pro daného klienta.
Vyšetření trvá pár minut a je zcela bezbolestné.

Na vyšetření zraku do všech poboček optiky Apia se můžete objednat také online, a to přes web www.ocnioptika.com.

Optiky APIA najdete v Brně v Olympii, na Běhounské 7 a na Masarykově 18.

ODKAZ: OČNÍ OPTIKA / web, on-line objednávkový systém na vyšetření

ODKAZ: OČNÍ OPTIKA APIA / facebook

ODKAZ: OČNÍ OPTIKA / instagram