Pozvánka na pohádkový zážitek do Světa bludišť v Drnholci – navštivte unikátní atrakci, Světelnou ZOO!

Zpříjemněte si advent jedinečným a kouzelným zážitkem, ze kterého budou nadšené hlavně vaše děti! Ráda bych vás opět pozvala do oblíbeného Světa bludišť v Drnholci, kde jsou pro vás kromě mnoha bludišť často připravené i velmi výjimečné sezónní akce!
Aktuálně zde probíhá opravdu velmi unikátní světelná instalace – Světelná ZOO! Obdivovat v celém areálu můžete spoustu zvířat osvětlených tisíci diodami, projdete se ve světelném tunelu, pohoupete se na svítící houpačce – a uděláte si i krásné fotky na památku!
Nenechejte si tuto atrakci ujít – akce trvá do konce prosince, v případě zájmu se prodlouží!
Víc informací v článku…
Věřím, že Svět bludišť Drnholec už určitě všichni velmi dobře znáte – zdejší přírodní bludiště, ale i další sezónní atrakce – třeba dýně – se těší mimořádnému zájmu i velké návštěvnosti.
Skvělé je, že pan majitel stále pro tento areál vymýšlí a hlavně realizuje mnohé novinky – tematické akce, nové atrakce a další nevšední zajímavosti, které vždy stojí za to vidět!
Zatímco v létě jsme si užili přírodní bludiště – v kukuřici, levanduli…na podzim tu byl kouzelný Svět dýní, tak aktuálně se do Světa bludišť v Drnholci také vyplatí zajet!
Nyní je tu k vidění nádherná Světelná ZOO a věřte, je to zážitek! Navíc nyní, když je zima a sníh, jsou scenérie s tisíci světélky opravdu pohádkové!
Věřte, že návštěva Světelné ZOO vás i dokonale naladí na sváteční vánoční atmosféru!
Celý Svět bludišť se nyní proměnil na velkou světelnou zoologickou zahradu, kde můžete obdivovat mnoho zvířat! Patří k nim medvěd, velbloud, jelen, laň, lev, hroch, slon, plameňáci, hroch, pštros a mnohá další!
Zvířata jsou vyrobena z kovu a osvětlená jsou tisíci světelnými diodami. Můžete si tak užít nevšední procházku v celém areálu!
Nadchne vás tu jistě i světelný tunel, světelná houpačka…všude si můžete pořídit krásné fotky na památku.
Udělejte si výlet a zpříjemněte si advent nevšedním zážitkem!
Otevírací doba listopad – prosinec: středa – neděle 16:00-20:00
Platba kartou možná
Pejsci vstup povolen
Rezervace není nutná
Parking přímo na místě zdarma
Akce trvá do konce prosince, v případě zájmu se bude prodlužovat.
Vstupné do Světa bludišť dle platného ceníku na webu www.svet-bludist.cz
Svět bludišť Drnholec naleznete v Drnholci vedle rozhledny.