Inspirace (nejen) pro milovníky umění – představuji abstraktní strukturované obrazy Denisy Chloupkové / Denise Art

Je mi velkým potěšením vám prostřednictvím následujícího článku představit jednu velmi inspirativní, nesmírně šikovnou a činorodou dámu – Denisu Chloupkovou. Tu mnozí jistě znáte, její značka Degi Handmade, která nabízí krásné dárečky na svatby i rozlučky se svobodou se těší mnohaleté oblibě. Denisa ovšem mimo jiné i maluje, pod svou značkou Denise Art – a to jedinečné, abstraktní strukturované obrazy, které si opravdu zaslouží bližší představení. Denisiny obrazy jsou v mnoha ohledech výjimečné – probudí vaši fantazii a stanou se i krásným doplňkem vašeho interiéru. 
Já Denisu nedávno v jejím ateliéru navštívila – mám pro vás malou reportáž i představení mnoha obrazů. Jsem si jistá, že se vám budou také líbit!
Mimochodem, 13. a 14. prosince se v Hustopečích budou konat „Dny otevřeného ateliéru“, a to o 9. do 15. hodiny. Můžete se zastavit, seznámit se s Denisou i její tvorbou. Mimo to, obrazy si tu budete moci koupit. 
Čtěte dál!

Denisu Chloupkovou už znám pár let, seznámily jsme se díky její značce Degi Handmade, kterou jsem vám mimochodem na svém blogu již dříve představila.

Denisa je nesmírně inspirativní, energická a šikovná dáma a upřímně, já se na každé setkání s ní moc těším. :) To odhodlání a hmatatelný životní náboj, které z ní vyzařují, vás totiž až nabíjí. :)

Denisa je skutečně velmi činorodá, mimo e-shop www.degi.cz založila i další krásný projekt – Inspirativní setkání žen – jehož cílem je propojení podnikavých žen, které si mohou vzájemně předat zkušenosti, rady a inspiraci. O Inspirativním setkání jsem vám zde mimochodem nedávno psala – více ZDE.

Denisa ovšem i maluje překrásné obrazy, a to pod svou značkou Denise Art.
Denisa maluje odmalička a do abstrakce s zamilovala před 2 lety. Své obrazy nabízí také k prodeji – a já za sebe mohu napsat, že právě styl jejích obrazů je mi nesmírně blízký.

Vnímání umění je samozřejmě velmi subjektivní záležitost – ale pokud i vy patříte k příznivcům zejména abstraktního umění tak myslím, že by se vám právě obrazy Denisy Chloupkové mohly líbit!

Jedná se o abstraktní, strukturované obrazy – „strukturované“ chápejte coby „plastické, nebo 3D“ – zkrátka, obraz je jedinečný i svou hloubkou i tím, jak se vám mění při pohledu z různých úhlu.

Obrazy nesou svá jména – dle toho, co vystihují, ovšem na abstraktním umění je překrásné i to, že rozvíjí vaši vlastní fantazii – v obrazech tedy uvidíte třeba i něco jiného, než samotný autor.

Denisa pořádala 12. listopadu ve svém ateliéru Denise Art v Hustopečích vernisáž, kde jste se mohli s jejími obrazy blíže seznámit.
Ovšem – brzy budete mít možnost přijít se do ateliéru opět podívat, a to 13. a 14. prosince, kdy Denisa pořádá „Dny otevřeného ateliéru“.

Od 9. do 15. hodiny se do ateliéru můžete zastavit, seznámit se s Denisou i s její tvorbou. A samozřejmě, můžete si také obrazy vybrat a přímo koupit!

Veškerou tvrobu Denisy pak najdete přímo na webu www.deniseart.cz, kde si přes formulář můžete obraz zakoupit, nebo si domluvíte schůzku s Denisou v ateliéru.
Veškeré obrazy – i ty k prodeji – pak najdete i na Instagramu Denise Art, viz odkaz níže.

Mimochodem, Denisa nabízí i dárkové poukazy v různé hodnotě – právě na výběr obrazů. Tyto poukazy se určitě mohou hodit jako originální dárek na Vánoce, který obdarovaného určitě potěší! :)

Obrazy si lze nechat namalovat i s přizpůsobením barev přímo k vašemu interiéru.

Jak se vám obrazy Denisy líbí? Za mě opravdu překrásné – nadčasové a moderní!

Ateliér Denisy Chloupkové najdete v Hustopečích na adrese Bratislavská 552/27.

ODKAZ: DENISE ART / web
ODKAZ: DENISE ART / instagram