Pozvánka: jedinečné eventy & pobyty pro vaše zdraví a krásu v hotelu Fontána – Joga, Brunch & Beauty!

Milé dámy! V následujícím článku mám pro vás pozvánku na velmi zajímavé eventy & pobyty, které se budou v určité neděle v nadcházející době konat v prostorách hotelu a salonu Fontána Beauty! Čekají vás tu příjemné akce, kdy si zacvičíte jógu, užijete si  obličejovou masáž guashou, dozvíte se trendy v líčení a také ochutnáte vynikající dobroty na brunchi! Nejbližší z těchto akcí bude už tuto neděli, 26. února! Tak pokud nemáte plány – třeba tip pro vás! Víc o těchto fajn eventech v následujícím článku…

O hotelu i salonu Fontána Beauty, který najdete v Kníničkách, jen pár kroků od brněnské přehrady, jsem vám zde už mnohokrát psala. Prostory hotelu prošly poměrně rozsáhlou rekonstrukcí a je to zde opravdu nádherné! Zejména pokoje pro hosty – měla jsem možnost je vidět a jsou přímo božské.

V hotelu Fontána je v provozu také skvělý salon Fontána Beauty, kde nabízí pestrou škálu ošetření – a to zejména přístrojového. Přístroje tu mají špičkové, v takové škále je jinde v Brně nenajdete. Ošetření těmito přístroji je neinvazivní, cíleno na zpevnění, zeštíhlení, eliminaci celulitidy… Mnohé přístroje jsem tu vyzkoušela – opravdu mohu jen doporučit.

Zajímavostí v hotelu Fontána je také obchůdek & showroom, kde koupíte překrásné bytové doplňky, dekorace, ale i jedinečný nábytek – sortiment obchůdku je do velké míry dán i aktuálním obdobím, brzy se tu budeme moci těšit na jarní i velikonoční nabídku. O tom vám ale ještě určitě napíšu.

Zpátky k zajímavým eventům & pobytům, které se budou v nadcházející době v prostorách hotelu i salonu Fontána Beauty konat!

Těšit se tu můžete na nový projekt – eventy Joga, Brunch & Beauty! Tyto eventy zde budou probíhat vždy v neděli, termíny jsou již vypsané – nejbližší tato akce zde bude již tuto neděli 26. února!
Následovat pak budou eventy další neděle, a to 2. dubna, 28. května a 23. července.

Co si během těchto akcí užijete? Bude toho spoustu!

Zacvičíte si jógu pod vedením oblíbené lektory Albi Chládkové, na Instagramu ji najdete pod profilem @duhovajoga_brno.
V případě hezkého počasí se bude cvičit i ve venkovních prostorách – na terase! Odtud je překrásný výhled na přehradu a vládne tu pohodové atmosféra, přímo jako dělaná pro ničím nerušený relax při cvičení.

To ovšem zdaleka není vše!
Jóga bude zakončena guasha face masáží, kterou vás provede šikovná kosmetička a vizážistka Janča Panuš.

Janča vám pak také ukáže základy líčení a prozradí i nejnovější trendy v tomto směru.

Pochutnáte si tu i na specialitách, které vám šikovní kuchaři z hotelu Fontána připraví – čeká vás tu bohatý brunch!

Zkrátka, strávíte tu velice příjemný čas, který věnujete sami sobě, péči o své tělo a krásu…

Pokud si chcete pobytu prodloužit, v nabídce jsou pak i pobytové balíčky – můžete přijet již den předem (v sobotu). V rámci pobytového balíčku je pak navíc večeře a vstup do zdejšího wellness.

Více informací k těmto pobytům pak na odkazu níže:

Přihlásit se můžete na tyto eventy & pobyty přes níže uvedené kontakty:
Email: beauty@fontanahotel.cz
Tel.: +420 774 552 646

Hotel Fontána najdete na adrese Kníničky 814.

ODKAZ: FONTÁNA BEAUTY / nový web
ODKAZ: HOTEL FONTÁNA BEAUTY / facebook
ODKAZ: HOTEL FONTÁNA BEAUTY / instagram