Pozvánka: jedinečná vinná degustace s gurmánským zážitkem ve wine baru & vinotéce Vicino DiVino!

Exkluzivní italská vína, krásné prostředí, příjemná atmosféra a gastronomické zážitky – třeba v podání pokrmu s bílými lanýži. Program v takovém konceptu zní přímo dokonale, co říkáte? Zažít jej ovšem můžete i vy, a to již brzy, 23. a 24. listopadu v rámci pravidelných degustací ve wine baru & vinotéce Vicino DiVino! Právě tato degustace ovšem bude zcela výjimečná, luxusní – degustovat se budou vína z Piemontu a vína odrůdy Nebbiolo – Barbaresco a Barolo a ochutnáte i vytříbenou pochoutku – bíle lanýže D’Alba!
Na jedné z degustací ve Vicino DiVino jsem tu byla také a opravdu, budete na takový večer mile vzpomínat. Dopřejte si výjimečně strávený večer, rozhodně bude stát za to! Pozvánkou vám bude i můj následující článek…

Věřím, že mnozí z vás příjemný vinný bar a vinotéku Vicino DiVino dobře znáte – najdete ho v Brně v ulici Za Divadlem 2. Toto místo je doslova rájem pro milovníky italských vín, neboť právě výběrová italská vína jsou hlavním zaměřením zdejšího sortimentu.
V nabídce tu mají více jak 400 druhů italských vín ze všech regionů Itálie a také italské delikatesy a speciality.

Italská vína jsou obecně skvělá a těší se všeobecné oblibě po celém světě. Právě v Itálii je několik přímo vyhlášených vinařských krajin, za pozornost stojí třeba i oblast Piemontu v kraji Langhe.

Právě zde mají čeští majitelé své vinařství „Réva“ – jejich vína se těší velké oblibě a získala dokonce mnohá ocenění a mimo vinařství zde také provozují již několik wine barů a vinoték pod svou značkou „Vicino DiVino“. A jelikož jsou tito majitelé z Brna, před pár lety otevřeli svůj další podnik v autentickém konceptu italských wine barů právě i v našem městě.

Wine bar & vinotéka Vicino DiVino nyní nabízí (nejen) brněnské klientele italská vína i pochutiny již druhým rokem a za dobu své existence se právě toto místo těší stále větší oblibě.
Skvělý je výběr vín po skleničce, i degustační sety po 4 vzorcích vín, kde můžete přechutnat vína z jednotlivých vinařských regionů.

Mimo vína si tu pak můžete koupit také celou řadu italských delikates a specialit – naprostá většina těchto produktů pochází opět přímo z oblasti Piemontu.
Seženete zde prémiové extra panenské olivové oleje, olivy, různá pesta, suga, nebo i originální těstoviny Tajarin vyrobené obvykle ze 30 vajíček na 1kg mouky, opět z oblasti Piemontu – za pozornost stojí také olej s lanýži nebo těstoviny s lanýži.

To jen v krátkosti na představení brněnského podniku Vicino DiVino – já vás chci ovšem hlavně pozvat na výjimečnou degustaci, která se právě zde bude konat 23. a 24. listopadu!

Degustace vín se konají ve Vicino DiVino nyní pravidelně, vždy se zaměřením na určité druhy vín z konkrétní oblasti, nebo vybrané vinařství, přímo za osobní účasti italských vinařů. Tyto akce jsou skvělé pro všechny milovníky italských vín. 

Opravdu výjimečnou degustací, na kterou vás chci pozvat je ta, která bude ve Vicino DiVino ve středu 23. a ve čtvrtek 24. listopadu.
V čem bude právě tato degustace tak speciální? Budou se zde podávat opravdu velké exkluzivity – degustovat se budou vína z oblasti Barbaresco z vinařství Dante RIvetti za osobní účasti vinařky a spolumajitelky vinařství Katia Rivetti a ochutnáte i vytříbenou pochoutku – bílé lanýže dovezené ten den přímo z okolí města Alby. A ty jsou už přímo vyhlášené!Lanýže jsou delikatesou, vysoce ceněnou pochoutkou, která se k běžným konzumentům dostává jen těžko… Jak jistě víte, bílé lanýže patří k jedněm z nejvíce vzácných pochutin světa.
Právě na degustaci 23. a 24. listopadu ve Vicino DiVino budete mít úžasnou příležitost ochutnat skvělá vína a bílé lanýže v podobě risotta s lanýži.Pro víc informací sledujte i událost k této akci!

Čeká vás nezapomenutelný večer se skvělými víny, vybraným jídlem a příjemnou atmosférou. Nezapomeňte si vytvořit rezervaci včas!
Rezervace na telefonu 732 129 507, přes facebook (viz odkaz níže) nebo osobně ve vinotéce Vicino DiVino.

Wine bar & vinotéku Vicino DiVino najdere v Brně na ulici Za Divadlem 2.

ODKAZ: VICINO DIVINO / web
ODKAZ: VICINO DIVINO / facebook
ODKAZ: VICINO DIVINO / instagram