Pozvánka: Janoušek does Žufánek

Mám pro Vás pozvánku na jeden skutečně výjimečný večírek, kde nebude chybět dobrá zábava a také, dobré a velmi kvalitní pití! Už tuto sobotu, 15. října, Vás v AIRcafe čeká akce „Janoušek does Žufánek“! Zajímá Vás víc? Čtěte dál!

14435345_10211050211430782_4433355052252407839_o

Co si zajít v sobotu na nějaký skutečně dobrý a kvalitní drink, posedět s přáteli a užít si uvolněnou a pohodovou atmosféru víkendového večera? Myslím, že rozhodně dobrý nápad :) A proto mám pro Vás jeden fajn tip – na akci, kde o skvělé drinky rozhodně nebude nouze! Už tuto sobotu, 15. října, totiž bude v brněnském AIRcafe na Zelném trhu událost Janoušek does Žufánek. O co půjde?

1

Jarda Janoušek, jeden ze špičkových českých barmanů, pro tento večer opustí svůj domovský bar Le Valmont Club & Lounge a přiveze k nám ty nejlepší koktejly postavené na speciálním Le Gin Occulte, který pro ně exkluzivně připravuje Martin Žufánek!

Jarda Janoušek také doveze exkluzivní champagne, které se dodává pouze do jeho podniku Le Valmont Club & Lounge v Praze a bude zde také míchat koktejly, které si připravil speciálně pro tuto akci!

FRO64837f_zufanek_29

Právě Martin Žufánek je známý svými proslulými pálenkami a giny, které jsou na vrcholu tuzemské výroby a jsou skutečně mimořádně oblíbené. I pověstné Martinovy giny „OMG“ a limitovaná verze „OMFG“ se těší velké popularitě.

0 (2)

Martin Žufánek bude mít na sobotní akci hlavní slovo a bude vše dirigovat z baru – těšit se můžete i na koktejly ze slivovice a hruškovice z dubového sudu. A samozřejmě i absintu.

FRO648380_zufanek_30

Na pozadí této události se bude slavit již 17 let existence AiRcafe a „capo di tutti capi“ Albik zde oslaví svoje čtyřicátiny ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Celou atmosféru podtrhne rezidentní Dj iGor tentokrát s remixy KLF, Groove armada, Shamen a mnoho dalších.

0j

Co Vás dále čeká?
V první řadě skvělé drinky, foto koutek by Hary Marwell, Local barber shop, střizlivý dress code, gratis občerstvení pro všechny a parádní atmosféra.

Akce začíná v 19:00 a otevřeno bude do 02:00. Rezervace se doporučuje.

AiRcafe najdete v Brně na Zelném trhu 8.

ODKAZ: JANOUŠEK DOES ŽUFÁNEK / událost na Facebooku
ODKAZ: AIRCAFE / Facebook