Pozvánka: Family Sharing Lunch v Restaurantu Signature!

Nemáte plány na tuto neděli? Mám pro Vás jeden zajímavý tip – a pro celou rodinu! Vyzkoušejte Family Sharing Lunch v Restaurantu Signature – sama jsem nedávno na této moc fajn akci byla a opravdu ji mohu doporučit. Budete nadšení všichni – Vy i Vaše děti!

Jako hodně zaměstnaný člověk se snažím víkendy být co nejvíce s rodinou a vybírám, kde budeme společně trávit čas… Pokud máte také už děti, asi dobře víte, že to někdy není „jen tak“ – tedy najít takový program, který by všechny členy rodiny zaujal a který by je bavil. Jiné požadavky mají děti, které obvykle vyžadují neustále nějaké aktivity, naopak my, dospělí, vyčerpaní po náročném pracovním týdnu, bychom nejraději relaxovali, povídali si,…nebo třeba, něco dobrého jedli (ano, nám dospělým, oproti dětem, stačí k dokonalému štěstí skutečně málo…:)

Ovšem, nedávno jsem s dětmi a celou rodinou strávila velmi fajn odpoledne na jedné akci, která přesně splňovala moje očekávání na příjemně strávený čas – a to příjemně pro všechny zúčastněné. 
Byla jsem totiž pozvaná do nově otevřeného Restaurantu Signature, který najdete v prostorách hotelu a casina Victory v Popůvkách, na akci „Family Sharing Lunch“ a bylo to opravdu skvělé!

Restaurant Signature pořádá tyto akce pro celou rodinu pravidelně, jednou za měsíc a vždy jsou nějak tématicky a programem zaměřené – s ohledem na děti. Já byla zrovna na Family Sharing Lunchi s tématikou pohádky Ledové království – děti si v dílničkách vyráběly sněžítka, pekly sněhové pusinky a nechyběla ani Elsa, nebo Olaf…:)

Tyto akce jsou tedy koncipované tak, aby zde lidé mohli trávit čas spolu, příjemně, ale aby zde našli i zábavu – tedy, hlavně děti, pro které jsou zde pravidelně připravé dílničky s tvořením, děti si upečou vlastní cukroví, nebo třeba pizzu. A věřte, činnosti v kuchyni děti baví vždy náramně…:) O děti se tu stará tým animátorek, takže Vy se můžete v klidu najíst (maminky hlavně malých dětí moc dobře ví, že jíst „v klidu“ s dětmi v restauraci, je velká vzácnost…:).

My, dospělí, na těchto akcích vždy oceníme dobré jídlo, které je vždy servírované na jednotlivé stoly na velkých talířích a mísách, kdy si sami nabírají všichni členové rodiny, nebo přátelé. A jídlo je vynikající – jako vždy v této restauraci…:) Pro dospělé je zde připraveno pokaždé jiné několikachodové obědové menu a svá speciální, oblíbená jídla, mají na výběr také děti.

Panuje tu opravdu moc příjemná, uvolněná atmosféra, lidé si povídají, ochutnávají, ale tráví čas i s dětmi, kdy se s nimi mohou zapojit do tvoření, nebo pečení dobrot.

Zkrátka, je to přesně taková akce, na kterou budete opravdu ještě dlouho a moc rádi vzpomínat, tím jsem si ze své zkušenosti jistá…:)

A proto bych  Vás chtěla pozvat na další Family Sharing Lunch, který bude už tuto neděli, 23. dubna, od 11.30! A protože se nám blíží Filipojakubská noc, je téma tohoto rodinného oběda jasné – bude čarodějné!

Opět Vás tu čeká vynikající, několikachodový oběd, pro dospělé i děti. Pro děti opět nebude chybět zábavný program, animátorky a dílničky! Vyrábět se tentokrát budou figurky z polének, věnečky, pavučinkové rámečky, bude se péct pizza a čarovné sušenky.

Myslím, že takový program je na neděli ideální, co říkáte?:)

A pozor – kapacita je omezená! Rezervaci je dobré udělat co nejdříve, na tel. čísle +420 737 383 383

ODKAZ: FAMILY SHARING LUNCH 23.4. / událost na facebooku

ODKAZ: RESTAURANT SIGNATURE / web
ODKAZ: RESTAURANT SIGNATURE / facebook