Pozvánka: Čokoládový Festival 2023 v Kroměříži od 20. do 22. ledna

Čokoládový Festival 2023 na Výstavišti v Kroměříži pořádaný agenturou ChrisEvents je jedinečnou událostí pro všechny milovníky čokolády a cukrovinek, kteří mají chuť se pobavit, pochutnat si a případně se i přiučit vaření s čokoládou.

Své stánky tu rozloží prodejci nejrůznějších čokoládových specialit a dobrot. Návštěvníci budou mít možnost ochutnat a zakoupit různé druhy čokolád u více než 40 stánků: ČokoKebab, Kamila Chocolates, Kamelie – víno z Francie, Mr. Vonka, Jablíčko, Čo-Xo, Čokoládovna Janek, Judyth Sweet Art, Koruna pralinky, Marmelalada, Choklid, LaVie chocolat  a mnoho dalších.

Program nabízí mnohem víc. Návštěvníci se mohou těšit na kulinářskou přehlídku od foodblogerky Květy Vondrákové (Lahodnosti.cz): kreativní a zdravé vařeni s čokoládou. Děti si budou moct připravit sladké dezerty s Václavem (Mr. Vonka). Chybět nebude ani Jana Pavlusková s její famózní Marmeládou.

Návštěvníci se také naučí, jak čokoládu vařit a připravovat.

Pro děti bude opět připravený stánek s malováním na obličej, nebude chybět nejlepší balonkář v republice Tomáš Okurek a jeho vystoupení, stánek s malováním čokoládou a barevným pískem.

Pokud chcete ochutnat čokoládové pivo, čokoládový kebab, ovoce s čokoládou a mnoho dalšího, co si doma jen tak nepřipravíte, zapište si termín 20.– 22. 01. 2023 do svých kalendářů.

Vstupné činí 80,- Kč (50,- Kč pro seniory/ 50,- Kč pro studenty). Děti do 6 let mají na akci vstup zdarma. Zájemci mohou rovněž soutěžit o volný vstup na ČokoFest 2023 na www.cokofest.cz.

ODKAZ: ČOKOFEST KROMĚŘÍŽ 2023 /  web
ODKAZ: ČOKOFEST KROMĚŘÍŽ 2023 / událost na Facebooku