Pojďte si zaběhat – a podpořit pejsky z psího hospice Dejte nám šanci! Akce Běhejme a pomáhejme útulkům v Brně už tuto neděli!

Jak už možná víte, jsem velkou milovnicí pejsků a právě také pejsky – ty, kteří v životě nemají štěstí – ráda podpořím, v rámci svých charitativních aktivit. A proto jsem moc ráda, že jsem se stala součástí a „tváří“ charitativní akce Běhejme a pomáhejme útulkům v BRNĚ, jejíž výtěžek poputuje Dejte nám šanci z.s., které funguje jako psí hospic a stará se o staré, nemocné a týrané pejsky a také o pejsky z množíren. Akce zároveň podpoří i dočasnou péči pro pejsky – Dočasky.cz. Pojďte si v neděli zaběhat a podpořte dobrou věc – chlupáče, kterým osud nepřál! S kým se uvidím? :)

Akce Běhejme a pomáhejme útulkův v Brně se bude konat v neděli 04.06. od 14 hodin v parku Lužánky (vchod z tř.Kpt.Jaroše).

A o co půjde?
V Praze vznikla před 3 lety akce, kdy si šel její iniciátor Petr s kamarádem zaběhat a řekli si, že by bylo fajn pozvat i kamarády a každý, kdo by přišel, by dal 100 Kč a celou vybranou částku poslali na účet nějakého zvířecího nedotovaného spolku. Přišlo 26 lidí a vybralo se necelých 5000,-. Vloni se sešlo už 600 lidí a vybralo se přes 78 tisíc korun a peníze šly právě i na brněnský hospic Dejte nám šanci. Proto je super dělat takovou akci i v jiných městech a v nich pomoct organizacím, které si to zaslouží.

Novinkou je založení spolku a transparentního účtu 2901198295/2010, kam lze přispívat, pokud se akce nemůžete přímo zúčastnit a zároveň je možné odpočtu daru z daně z příjmu.

Podmínkou není běžet, bude připravená jak běžecká trasa (přibližně 4km), tak i pěší trasa pro maminky s dětmi, pejskaře a lenochy – 1,5 km. Běžet můžete sami tak i se psem.

PROČ se zúčastnit této charitativní akce?

Pomůžeme organizacím, před kterými smekáme a ukázažeme jim, že si jejich práce vážíme a dodáme jim tím podporu, motivaci.

A já jsem moc ráda, že výtěžek z této akce poputuje právě i Dejte nám šanci.
Sama jsem toto sdružení už několikrát podpořila a potěší mě když, pokud to bude ve Vašich možnostech, pomůžete také. Paní Eliška Vafková, která se o pejsky stará, dělá svoji práci opravdu dobře a srdcem.
Budu ráda, když příští týden, v neděli 4. 6. všichni přijdete do Lužáneckého parku, zaběháte si a pejsky tak podpoříte! :) Uvidíme se tam! :)

ODKAZ: Běhejme a pomáhejme útulkům v Brně – událost na Facebooku