Podzimní kávová inspirace

Dobrá káva je nedílnou součástí každého mého dne, je to doslova takový můj „životabudič“. :) Jste na tom stejně? Pak čtěte dál – mám pro vás malou „kávovou inspiraci“… :) 

Bez kávy si svůj den nedokážu už tak nějak představit. Káva mi chutná a je pro mě zároveň i určitým symbolem pro chvíle odpočinku a relaxu.
Co se značek týká, piju kávu Nespresso. Už spoustu let – našla jsem si k ní cestu asi úplně přirozeně, také potom, co jsem vyzkoušela kávu jiných značek. U Nespressa jsem „zakotvila“ a jsem hezky věrná… :)

A jak dobře vím, mezi vámi, čtenáři mého blogu, je mnoho těch, kdo mají kávu Nespresso taky rádi – a proto vám tu píšu i o novinkách, které jsou u této značky aktuální.

Pravidelně si chodím do brněnského Nespresso Boutique pro kávu a vždycky tu omrknu i to, co je tu nového – Nespresso mě často těší různými limitkami (ano, vzpomínáte třeba na boží letní Nespresso On Ice na led?;), ale super jsou i jejich nové kávovary a další příslušenství.

Kávovarů tu teď najdete nových opravdu několik – jednak úžasné, malé, designové Essenza Mini, které se krásně vejdou do naprosto každého interiéru a taky luxusní a už téměř profesionální kávovar Creatista Plus – ten je fakt nádherný a připraví vám i vyladěné mléčné receptury. 

Novinkou je pak i limitovaná edice káv Barista – jsou to tři nové kávy, z nichž dvě jsou připravené speciálně pro mléčné receptury. Z kávy Barista Chiaro si vytvoříte vynikající Cappuccino, z kávy Barista Scuro Expresso Machiato a Barista Corto se hodí jako černé Ristretto – to jsem si oblíbila nejvíce já – mléko totiž nepiji. Káva Barista Corto je ale vynikající – má velmi silnou chuť, piju ji hned po ránu, je to přesně to co potřebuji! :)

A kromě toho – kromě nového kávovaru a této nové limitky káv, Nespresso nabízí i nové, designové šálky a podšálky.

Všechno jsem tu pro vás i nafotila – mrkněte na fotky detailně i ve fotogalerii a hlavně, stavte se novou kávu ochutnat, věřím, že si tu svoji najdete! ;)

Nespresso Boutique najdete v Brně na nám. Svobody 13.

ODKAZ: NESPRESSO / web
ODKAZ: NESPRESSO / facebook