Fotoreport: inspirace z S Gallery!

Na třpytivou parádu, tak na tu si my, holky, potrpíme, nebo se snad pletu? ;) Alespoň, já sama moc ráda nejrůznější poklady – náramky, prstýnky, řetízky…nosím. A pokud to máte stejně, věřím, že vás potěší můj velký fotoreport krásných šperků z brněnského obchodu S Gallery!

O obchodu S Gallery jsem vám na blogu už psala – je to vlastně můj nejmilejší obchod se šperky tady, v Brně. Mají tady totiž naprosto senzační sortiment, fakt! ;)

S GALLERY nabízí svým zákazníkům celkem 11 zajímavých a originálních značek šperků. Myslím, že takto širokou nabídku s velkou dostupností kompletních kolekcích daných brandů, v Brně opravdu nikde jinde neseženete. Takže – pokud si chcete udělat radost, nebo – nevíte, kam poslat manžela, Ježíška, maminku, kohokoliv… pro dárek a hlavně, kde dárek také sami koupíte, toto je můj velký tip ;) 

Jsou tu navíc opravdu milí a ochotní, budou se vám věnovat a najdou to, co udělá radost. A pozor – kromě toho, že si tu šperk koupíte, tu provádí také gravírování – na šperk vám tak rádi (a zdarma) cokoli vyryjí. Získáte tak naprosto jedinečný kousek!

Každopádně, pojďme už na fotky – ty vám o té parádě asi řeknou nejvíc… ;) Já tu opět nafotila novinky, krásné kousky – přímo na sobě, ať je vidíte v reálné fuknci – hezky na ruce. Myslím, že tak o svém půvabu vypoví nejvíc!

Všechny novinky, které jsem vám tu nafotila, jsou od značky Thomas Sabo – německá značka Thomas Sabo přináší úplně nový postoj ke stříbrným šperkům. Odvaha, hravý, svěží, sexy styl a nevyčerpatelné množství nápadů jejího majitele se zde propojuje s opravdu vysokou kvalitou ruční práce – ručně broušenými a sázenými kameny, neobyčejným citem pro materiál, obrovským smyslem pro detail v naprosto dokonalý a jedinečný šperk.

Kromě dámských modelů od značky Thomas Sabo koupíte v S Gallery také pánskou kolekci a musím dodat, že je opravdu moc vydařená!

Krásné kousky, souhlasíte? Prohlédněte si spoustu dalších fotek detailně také ve fotogalerii… :)

Obchod S Gallery najdete v Brně ve Velkém Špalíčku, nakupovat můžete ovšem i přes eshop, viz odkaz níže.

ODKAZ: S GALLERY / web, shop
ODKAZ: S GALLERY / facebook