Podzimní inspirace pro děti z Original Marines!

Máte doma děti? Pak určitě sledujete a zajímáte se, kde pro ně nakoupit – třeba hezké oblečení. Proto mám pro vás inspiraci, která by vám třeba mohla rozhodování ulehčit. Zašla jsem totiž omrknout novou kolekci do obchodu Original Marines ve Vaňkovce – a je fakt krásná! Podívejte se na můj fotoreport…

Mimochodem, tento super obchod byl dříve v Olympii, ale teď už je dlouhá léta ve Vaňkovce, což je mnohem dostupnější… Original Marines najdete ve Vaňkovce v přízemí.

Určitě také chcete, aby to vašem dětem slušelo, stejně, jako vám. Jste přece ti správní, hrdí rodiče, kteří chtějí mít doma malého fešáka… :) Alespoň, takto to vnímám já. Pro své kluky vybírám ovšem oblečení nejen podle vzhledu, ale i podle toho, zda je praktické. Kluci jsou neustále v pohybu a proto se musí v oblečení cítit v první řadě také pohodlně.

Přesně takové – hezké, kvalitní a také pohodlné, je oblečení, které nabízí italská dětská módní značka Original Marines. Obchod najdete v Galerii Vaňkovka a akuálně je tu už k dostání spoustu krásných kousků z nové, podzimní kolekce.

Koupíte tady věci pro děti všech věkových kategorií, od nejmenších miminek, až po větší, náctileté děti. Jednotlivé kousky jdou vzájemně skvěle nakombinovat, tak si tady můžete hezky sestavit celý outfit, od hlavy až po paty.

A jaká je tedy ta nová, podzimní kolekce? Nejvíc vám řeknou určitě fotky!

PRO KLUKY

PRO HOLČIČKY

PRO MIMINKA

PRO TEENAGERY

DOPLŇKY

Co na to říkáte, líbí? Já bych si vybrala určitě! Stavte se na tu parádu mrknout na vlastní oči a pozor, připomínám, že tady stále trvá velká soutěž o vouchery na výběr oblečení v hodnotě 250.000,-!

Stačí se v prodejně zaregistrovat a získat tak kartičku Original Marines. Za každý nákup si pak zde ukládají účtenky, na Mikuláše se pak vylosuje 10 účtenek – majitel té s nejvyšší částkou získá vouchery na nákup v hodnotě 250.000,-
Výhru si můžete nechat, nebo můžete vouchery i rozdat, mezi své známé, na utracení celé částky budete mít 3 roky – vouchery platí do konce roku 2020.

Nafotila jsem tu pro Vás ještě mnohem více fotek – mrkněte do fotogalerie!

Obchod Original Marines najdete v Brně v Galerii Vaňkovka.

ODKAZ: ORIGINAL MARINES / facebook
ODKAZ: ORIGINAL MARINES / web

ODKAZ: ORIGINAL MARINES / instagram