Pochlubte se…úsměvem!

Krásný úsměv „od ucha k uchu“ – to je zkrátka něco, co sluší úplně každému, souhlasíte? Je to projev přátelské komunikace, štěstí, pobavení, klidu… Proto bychom na svůj úsměv – na to, jak vypadá, měli opravdu dbát:)

Je totiž jedna věc, která celý úsměv „zdobí“ k dokonalosti – a to jsou krásné, čisté a zdravé zuby. Právě zuby mohou prozradit náš věk, kterému, v případě zanedbané péče, mohou dokonce pár let přidat…

Já sama se snažím svým zubům věnovat opravdu dostatečnou péči. Jsou přece součástí celého vzhledu, a ten chceme, hlavně my, ženy, mít přece co nejdokonalejší…:)

usmev

zdroj fotky: ZDE 

Proto bych Vám chtěla napsat pár svých osobních tipů, které považuji v péči o zuby za důležité:) Třeba Vás opět inspiruji a předám nějakou radu, která by se Vám „mohla hodit“:)

  1. Pravidelné, preventivní prohlídky u zubaře. Ano, upřímně přiznávám, že jsem z nich měla téměř celý život hrůzu, protože co si budeme povídat, zubní ošetření nepatří k těm úplně nejpříjemnějším. Ale až díky vynikající brněnské klinice Apollonia jsem zjistila, že se zubaře nemusím vůbec bát. Právě na této klinice je totiž bezbolestnost ošetřní naprosto zásadní. Každému klientovi zde věnují dostatek času a vždy umí vyřešit jeho zdravotní problém. A to pozor, opravdu bezbolestně.
  2. Dentální hygiena. Právě dentální hygiena je stejně důležitá, jako preventivní prohlídky u zubaře. Na dentální hygieně Vás zbaví zubního kamene, nečistot a také Vás naučí o zuby správně pečovat. Moje klinika Apollonia dentální hygienu taktéž nabízí.
  3. Bělení zubů. Právě čisté, bílé zuby, jsou tím „šperkem“ dokonalého úsměvu. Proto není od věci jednou za čas bělení podstoupit.  A pozor, zapomeňte na domácí bělení, nebo na levné bělící produkty z drogerie… Ty by Vám mohly ještě ublížit. Opět je lepší se svěřit do rukou profesionálů.

zuby1

zdroj fotky: ZDE

      4. Opatrně s potravinami, které pigmentují – jako jsou černá káva, červené víno… Vždy doporučuji vyčistit pořádně zuby po požití –
klidně i několikrát denně!

      5. A v neposlední řadě – čistit, čistit a zase čistit!:) Dvakrát denně sice stačí, ale já čištění zubů věnuji opravdu alespoň 5 minut.
Používám také mezizubní kartáčky, ty jsou opravdu moc důležité! Správnou péči o Váš chrup Vás naučí právě na zmiňované
dentální hygieně, kde Vám doporučí i vhodné pomůcky:)
a8ea15845e2c78d0542c1a24829f0e32

zdroj fotky: ZDE