Plánujete letos svatbu a přemýšlíte nad svatebním cukrovím? TIP pro vás!

Pokud v tomto roce plánujete svatbu a už nyní přemýšlíte nad vším, co ke svatbě náleží, mám pro vás zajímavý tip a inspiraci! Ke každé svatbě a svatební hostině rozhodně patří svatební cukroví a dort – pokud nevíte, jaké druhy, v jaké počtu objednat, nebo jak by měl vypadat váš vysněný svatební dort, rozhodně čtěte dál! Skvělá cukrárna Lucius v Syrovicích u Brna si totiž pro zájemce připravila speciální „svatební výslužkové krabičky“, které obsahují výběr svatebního cukroví, koláčů, rolád… Máte tak možnost už nyní vyzkoušet, ochutnat a také se rozhodnout, co si pro svoji svatbu objednat. A můžu za sebe potvrdit, jejich cukroví, zákusky i dorty jsou bezkonkurenčně dobré! Víc v následujícím článku…

Svatební sezóna se v minulém roce, bohužel k nastalé situaci, moc nevydařila. Mnoho snoubenců bylo nuceno svou svatbu odložit, změnit termín – na tento rok. Doufejme, že ta letošní svatební sezóna už bude příznivější. :)

V rámci plánování svatby určitě už mnoho z vás nyní řeší všechny ty milé starosti, které ke svatbě patří. Výběr svatebních šatů, dekorací, místa svatby, nebo i to, jak bude vypadat váš svatební dort a svatební cukroví.

A právě výběr svatebního cukroví i dortů vám nyní může ulehčit zajímavá nabídka cukrárny Lucius, kterou najdete v Syrovicích u Brna!
Pro zájemce zde totiž nabízí speciální „svatební výslužkové krabičky“ – ty si můžete objednat už nyní (objednávky se uzavírají 10. února). Více informací a možnost objednání ZDE

Tyto svatební výslužkové krabičky obsahují 20x svatební cukroví, 5x svatební koláč, 1x trubička a 2x minirolády. 10 druhů cukroví – linecké kvítečko, linecké srdíčko, moccaoválek, mušle kokosová, čokotrubička, karamelový košíček, laskonka, pařížský rohlíček, rafaelo, brambůrka.

Máte tak skvělou příležitost vyzkoušet, ochutnat, vybírat a rozhodnout se, které svatební cukroví byste si právě na svou svatbu objednali vy.

Navíc vám tu i rádi poradí s výběrem svatebního dortu – připraví vám zde překrásný dort svatební – ať už v oblíbeném “nahém” stylu, nebo v klasickém designu. Opět si můžete vybrat, nebo stačí říct vaši představu.

Na svatby cukrárna Lucius připravuje také celé sweet bary, mimo klasické svatební cukroví, koláče a rolády pak i jedinečné svatební dezerty. Jedná se o dezerty v podobě minikelímků. Jsou to jednoporcové dezerty, které se liší jen svojí příchutí. Ideální jsou do sweet barů, kam je možné dát hned několik variant, aby tak svatebčané mohli ochutnat více příchutí.

Cukrárna Lucius se zaměřuje na výrobu tradičních, klasických a oblíbených českých zákusků a dezertů – vše připravují z prvotřídních ingrediencí. Používají zde kvalitní másla, živočišné šlehačky, vlašské ořechy, rum, 70% čokoládu, kakao, karamel…
Naprostá kvalita se samozřejmě týká také svatebního cukroví, dortů i dezertů. Každý kousek cukroví se ručně vyrábí a zdobí.

Svatební výslužkovou krabičku na ochutnání si můžete objednat do 10. února, na tel. čísle 602 449 459 nebo přímo v cukrárně Lucius. Svatební výslužková krabička bude k vyzvednutí v cukrárně 13. února od 10:00 – 18:00 hod. Cena krabičky je 230,-.

Na víc fotek mrkněte také do fotogalerie. ;)

Cukrárnu Lucius najdete v Syrovicích u Brna, na adrese Syrovice 528.

ODKAZ: CUKRÁRNA LUCIUS / web
ODKAZ: CUKRÁRNA LUCIUS / facebook
ODKAZ: CUKRÁRNA LUCIUS / instagram