Obchůdek Pěkný domov

S Míšou jsme se vydaly na výlet do Vyškova. Chtěly jsme omrknout obchůdek PĚKNÝ DOMOV, který jsme, coby eshop, objevily na internetu.

Jelikož jde o obchod, kde prodávají všechny krásné věci pro Váš domov (a ty my dvě přímo milujeme), tak jsme se opravdu těšily. Jak už víte, jsme v tomto ohledu trošku „ulítlé“ a do našich domovů nakupujeme o sto šest, podle ročních období, podle různých svátků a nemusí to být vlastně ani kvůli tomu. Prostě to chceme mít doma pěkné. Věříme, že plno z Vás má obdobnou „úchylku“, proto Vám chci ukázat fotky, které jsme v obchodě Pěkný domov nafotily. Věříme, že Vás minimálně inspirují:)

Kromě všech možných dekorací, které obchodu dominují, jsem si všimla něčeho dalšího – celý obchod voněl překrásně přírodní kosmetikou.
Zaujala mě masivní mýdla La Maison du Savon de Marseille. Najdete tu úžasná mýdla snad všech vůní, na které si vzpomenete, některá jsou navíc s přídavkem oslího mléka a vavřínu.

image

Toto mýdlo je tradiční mýdlo našich babiček a dá se i krájet. Obsahuje 72% oleje a má léčivé účinky – je to jedno z nejzdravějších mýdel, které si tu můžete koupit.

image

Další věc, které jsem si ihned všimla, byly katalytické lampy na bytové vůně. Mají krásný design! Vybírat se dá z různých tvarů, barev a typů zdobení. No a pak už jen stačí vybrat tu nejpříjemnější vůni, do které chcete zahalit svůj domov.

FullSizeRender

Zůstaneme u vůní a přesuneme se ke svíčkám. Ty miluju a mám jich doma opravdu hodně. Oblíbila jsem si obrovské svíčky ve sklenicích, které v obchodě taky nabízí.

image image

V obchůdku Pěkný domov najdete i přírodní kosmetiku a aromakosmetiku. V nabídce jsou sprchové gely, krémy, krémy na ruce a další. Pokud si budete přát věci zabalit do pěkného balíčku jako dárek, tak Vám ho zde určitě rádi udělají.

 

 

image image

Je tu i velký výběr různé keramiky, mezi kterou patří jídelní sady, vázy a dekorace – jako třeba roztomilí andílkové.

image image

image image

Podívejte se do naší fotogalerie na mnoho dalších, krásných věcí, který Vám nabízí obchod PĚKNÝ DOMOV.

Kamennou prodejnu Pěkný domov najdete ve Vyškově na ulici Dukelská 117/12. Parkovat se dá pohodlně před obchodem.

Pokud objednáte zboží přes e-shop, Pěkný domov má téměř 300 odběrních míst po celé ČR i na Slovensku – jejich přesný seznam naleznete ZDE.

PĚKNÝ DOMOV/WEB

PĚKNÝ DOMOV/FACEBOOK

PĚKNÝ DOMOV SLOVENSKO/WEB

PĚKNÝ DOMOV/BLOG