Nový UBER v Brně bude rozvážet valentýnské večeře! To chceš…:)

Určitě jste už zaregistrovali horkou novinku, na kterou mnoho z nás, lidí, žijících v Brně, čekalo. Máme tady UBER, skvělou službu, díky které se dopravíte všude včas, rychle, kvalitně a za super cenu. Nebo – můžete si díky ní, coby řidič, taky vydělávat. A právě teď, na Valentýna, si pro Vás UBER připravil jednu hodně zajímavou „vychytávku“, díky které vykouzlíte romantickou valentýnskou večeři raz dva. Jak? Doveze Vám suroviny až domů. A doslova – „za pusu“… O tom prostě vědět musíte!

Nevím, jak Vás, ale mě tato nová služba v Brně fakt potěšila. Kolikrát se rychle potřebujete dostat z jednoho místa na druhé, pohodlně, bez čekání a pokud možno, taky za normální cenu. A právě o tom UBER je. Díky chytré aplikaci, kterou si stáhnete zdarma do telefonu, se rychle a pohodlně dopravíte kamkoli po městě. V aplikaci předem vidíte jméno řidiče, první trojčíslí poznávací značky a odhad ceny, za kterou s řidičem pojedete. Během cesty dokonce díky GPS můžete se svými blízkými sdílet, kde se právě nacházíte, takže předem jasně víte, s kým jedete a cesta je naprosto bezpečná.

Uber funguje ve více než 500 městech a 80 zemích. Po celém světě si jej oblíbily již miliony cestujících.

Zpátky ale k valentýnské akci, o které píšu v úvodu. O co půjde?
K svátku zamilovaných přece patří také dobré jídlo a romantické večeře. Pokud ji chcete prožít v klidu a doma – není nic lepšího, než využít právě nabídky, kdy si můžete přes aplikaci UBERu objednat za opravdu symbolickou cenu 200,- balíček se surovinami k vaření. Nemusíte si nic rezerovat, objednávat stoly v restauraci… Nemusíte si ani lámat hlavu nad tím, co a jak budete na valentýnskou večeři vařit a dokonce, nemusíte chodit ani na nákup.

Uber se postará o vše. Stačí si od 14. do 18. hodiny balíček objednat a vše Vám bude přivezeno až domů. Ptáte se co? Na sestavení menu pracoval vyhlášený český šéfkuchař Radek Šubrt a suroviny dodá online supermarket Rohlík.cz. Moderní technologie a nejlepší suroviny tak zajistí, že si romantický večer budou lidé moci užít v pohodlí domova. Vše navíc bude nachystáno tak, že dvojice přípravou stráví minimum úsilí a času.

A na čem si konkrétně pochutnáte?

Jako předkrm bude nachystaná tomatová polévka s kousky lososa, následovaná hlavním chodem, kuřecím prsíčkem supreme s máslovou zeleninou a bylinkovými bramborami. Kuře skvěle doplní Frankovka z pozdního sběru. Tečkou za večeří bude čokoládový muffin.

Jak si UberValentýnskou večeři objednat?

–   Pro objednání stačí otevřít Uber aplikaci, kliknout na lištu s probíhající akcí a objednat si daný vůz

–   Během několika málo minut se u zákazníka objeví řidič s valentýnským balíčkem

–   Vše potřebné včetně návodu na přípravu již bude v balíčku, doma stačí mít troubu a pánvičku

–   Valentýnský balíček stojí 200 korun

–   Akce bude probíhat 14. 2. 2017 od 14 do 18 hodin v Praze i Brně

Myslím, že skvělá nabídka, kterou stojí za to využít, vyzkoušet a ochutnat, co říkáte…?:)

ODKAZ: UBER / blog