Jaký byl 2. ročník Wedding Bazaaru?

Tento víkend proběhl v Brně již 2. ročník akce Wedding Bazaar – která byla úžasnou inspirací pro všechny, kteří plánují svatbu, ale i pro ty, kteří si chtěli jen prohlédnout všechnu tu krásu – šaty, cukrovinky, celé „sweet bary“, květinové dekorace, ozdoby do vlasů… Zkrátka, na jednom místě toho bylo vidět tolik a tolik dokonalého, že to stálo za návštěvu – a to i pro nás, co už jsme nějaký ten pátek pod čepcem…:)

Já si Wedding Bazaar letos nenechala ujít – mezi vystavovateli bylo mnoho značek, které mám sama ráda a kterým fandím. Líbí se mi, že nabízí jedinečné, stylové a originální věci a že umí vyniknout. O tom to přece v dnešní době je…že?:)

A upřímně, můžu Vám říct, že když jsem si to tady vše prohlížela, tak mi až bylo samotné trochu líto, že už mám vlastní svatbu za sebou. Před těmi deseti lety, kdy jsem se vdávala, ještě nebylo tolik možností, jak si svatbu zrealizovat až k takové dokonalosti, jak to jde dnes… Nebo jsem možná jen o těch možnostech tenkrát nevěděla. Každopádně, dnes si můžete svůj den D do puntíku a přímo geniální vyladit, že to bude úžasný zážitek nejen pro Vás, ale i pro všechny hosty…

Ale zpátky k Wedding Bazaaru. Za organizací stejně, jako loni, stála agentura Svatby podle Katy, která je dle mého názoru asi tou NEJ agenturou v Brně a okolí, která se o Vaši svatbu postará doslova od A do Z. A protože majitelka agentury, paní Katka Janoušková, má co se týká svatebních příprav opravdu hodně velký přehled a její realizace svateb jsou přímo úžasné, je jasné, že má co nabídnout i v ohledu organizace takového eventu, jakým je Wedding Bazaar.

Jak jsem už napsala, pointou této akce je především inspirace pro všechny, kdo plánují svatbu, nebo je jenom nádherný svět svateb baví a zajímá. A bylo tu toho k vidění opravdu tolik – a vše tak krásné, že to prostě za to stálo…:)

Já tu mezi vystavovateli potkala i své „oblíbence“ – třeba květinářství Kvítí z lesa, kde umí fakt dokonalé svatební kytice (a nejen ty).

Krásné květiny a květinové dekorace tu představila i Bára z nového obchodu Barbora Rous Květová Něco navíc

…nechyběly i krásné doplňky, šperky – určitě musím zmínit Tiarru – vytváří krásné korunky, šperky, ozdoby…a to nejen pro svatební příležitosti.

Květinové ozdoby tu měli i z Le Petit Joie – o těch jsem Vám mimochodem už na blogu psala v minulosti.

Ráda jsem tu potkala i šikovnou make up artistku, fotografku a návrhářku Sonku Skerik, která je v oblasti svateb taky nesmírně zkušená, hlavně co se nádherných make upů týká.

A co teprve ty dobroty! Svoje výtvory tu ukázaly holky z Cupcakekárny, Čokoládové lanýže Tereza, Nebeské dortíčky...a fakt to byla nádhera!

Za mě moc fajn akce, plná inspirace, krásy a fajn lidí. Těším se zase za rok!

Mrkněte na spoutu fotek z Wedding Bazaaru také do fotogalerie…:)

ODKAZ: WEDDING BAZAAR / facebook
ODKAZ: WEDDING BAZAAR / web