Nový Textil u Vyzinů v OC Omega na nám. Svobody!

Jedním z obchodů, kde v Brně koupíte krásnou módu pro dětičky, je určitě Textil u Vyzinů na Horově 2. Ovšem – nyní nově najdete druhou pobočku tohoto obchodu také v přízemí OC Omega na nám. Svobody! Textil u Vyzinů se tu nedávno otevřel – a dnes mám pro vás velkou reportáž, ať vidíte, jak to zde vypadá a hlavně, co tu pro vaše děti najdete… :)

Textil u Vyzinů – ať už v obchodě na Horově, nebo nyní nově také v OC Omega, nabízí opravdu krásné věci pro děti  – oblečení, ale také nejrůznější doplňky, které bývá často problém sehnat. Koupíte tu třeba úžasné čepičky, ponožky, punčošky, šátky a dokonce také, dětskou bižuterii.

I co se oblečení týká, tak je v Textilu u Vyzinů opravdu z čeho vybírat. Hlavně pro holčičky tu mají fakt kouzelné kousky, ty různé mikinky s flitrovým zdobením, šatičky, legínky…no, veliká paráda. :)

Ale i my, maminky kluků, tu najdeme super věci, pro kluky třeba hezké džíny, trička, košile a samozřejmě také tepláčky, nebo teplákové soupravy – přece jen, jak vím ze své vlastní zkušenosti, právě tyto věci dětičky využíjí snad nejčastěji, že? :)

A právě Textil u Vyzinů, s nabídkou, na jakou jsem zvyklá z obchodu na Horově 2, se nyní nově otevřel také v samém srdci Brna, v přízemí OC Omega na nám. Svobody. Za což jsem sama opravdu moc ráda, protože v centru dobrý obchod s dětskou módu chyběl. 

Já sama mnohem raději nakupuji jak pro sebe, tak pro děti, oblečení v menších buticích a obchodech, než ve velkých módních řetězcích. Bývá tu zajímavější výběr a také oceňuji, že se mi tu personál vždy mnohem víc věnuje – celý přístup je pro mě takový víc osobní.

V novém Textilu u Vyzinů v OC Omega najdete opět spoustu krásných věcí pro děti – jak pro kluky, tak pro holčičky.

Nechybí opět doplňky a třeba také, dětské spodní prádlo.

V Textilu u Vyzinů (v obou obchodech) nabízí oblečení od českých výrobců, ale koupíte tu pro děti věci i od italských brandů.

Kolekce jsou ucelené a dají se dobře kombinovat, jsou totožné jak barevností, tak i aplikacemi. Co se týká velikostí, tak v nabídce jsou věci od vel. 104 do 164.

Nejvíc vám o tom, jak krásné tu mají věci, vypoví fotky – mrkněte na ně, v článku a také ve fotogalerii. A až budete v centru Brna, stavte se sem mrknout, určitě nebudete litovat. ;)

Textil u Vyzinů najdete v Brně na Horově 2 a nyní nově také v OC Omega na nám. Svobody

ODKAZ: TEXTIL U VYZINŮ / web
ODKAZ: TEXTIL U VYZINŮ / facebook