Nový Rebelion STORE v Brně

V Brně se otevřel výjimečný obchod nabízející opravdu skvělé módní značky! A o tom byste rozhodně měli vědět! REBELION STORE!

https://youtu.be/hdg3865RG_4

Pokud si potrpíte na originální a osobitou módu, určitě zbystřete, protože přesně toto v novém obchodě na Jakubské 123 – v REBELION STORE – najdete! Koupíte tu totiž módu od českých, ale také zahraničních designerů a nechybí také známější značky,  které jsou výjimečné a v módním světě mají své důležité místo.

rebelion

Základní vizí brandu „REBELION“ je nabízet svým zákazníkům originální a osobitou módu, takovou, kterou v jiných obchodech nenajdou. Pokud tedy rádi v oblékání podtrhujete svoji výjimečnost a nechcete splývat s davem, určitě si zde vyberete.

Photo 19.10.15 13 08 33

A co přesně Rebelion Store nabízí?

Respektovanou značku ODIVI – jedná se o dámský label původem z Prahy. Oblečení Odivi kombinuje originální design s pohodlnými a kvalitními materiály, které můžete nosit v každé situaci a stále se cítit jedinečně. Svůj kousek si tu najde každý.

Photo 19.10.15 13 58 08

PATTERN – základní myšlenkou značky Pattern je vytvářet produkty, které jsou navrženy tak, aby vypovídaly o individualitě svého majitele a také splňovaly vysoké nároky na kvalitu vypracování. Autorem značky, která vznikla na jaře 2010, je Lukáš Pattermann a ve své tvorbě se soustředí především na pánský streetwear.

Photo 19.10.15 13 08 50

OPS! OBJECTS – italský label OPS! představuje lídra na italském trhu šperků. Jejich produkty jsou spojením designu, kreativity a znalostí. Jednotlivé kolekce přicházejí několikrát do roka, jsou vždy originální a vybrané modely dokonce voní po vanilce. Jsou vyrobeny z anti-alergenní pryskyřice.

Photo 19.10.15 13 05 20

MEDUSA – MeDusa přišla k životu v roce 2009, kdy izraelské návrhářky Gili Rozin Tamam a Adi Gael hledaly způsob, jak přivést inovační textilie do módního průmyslu a doplňků. MeDusa hladce mísí vintage tvary s moderním městským stylem se zaměřením na detail. Kromě stylu se MeDusa může pyšnit tím, že všechny její kabelky jsou šetrné k životnímu prostředí a zároveň neuvěřitelně odolné.

Photo 19.10.15 13 05 36

MELISSA – boty Melissa jsou skutečnou oslavou obuvnictví a designu. Plastové voňavé boty Melissa jsou vyrobeny ze speciálního ohebného materiálu Melflex, který má Melissa patentovaný, a který je zároveň voděodolný. Zákazníkovi tak poskytuje dokonalý komfort. Materiál obsahuje hypoalergenní a 100% zdravotně nezávadné recyklovatelné složky. Zásadním poznávacím znakem Meliss je jejich unikátní bombonová vůně. Ta je do materiálu míchána už při výrobě, a proto boty Melissa nepřestanou vonět

Photo 19.10.15 13 06 29

Zkrátka, milovníci módy a trendů, kteří mají svůj vlastní, osobitý styl, by se do REBELION STORE měli rozhodně vypravit:) Věřím, že nebudou litovat! Já jsem zde „to svoje“ rozhodně našla:)

rebelion

Prohlédněte si ve fotogalerii, jaké módní poklady v tomto obchodě najdete! Je vážně o co stát:)

REBELION STORE najdete v centru Brna – na Jakubské 123.

ODKAZ: REBELION STORE/facebook