Nákupní tipy z Freeportu – 2.díl

Jsem tu s druhým dílem nákupních tipů z Freeportu. První díl si můžete přečíst – ZDE.

Začnu něčím, co jsme tady snad ještě nikdy pro Vás neměly… A tím je tip na nákup v obchodě Home & Cook s domácím vybavením. Myslím, že před Vánoci se toto téma velice hodí. V obchodě Home & Cook najdete všechny možné domácí spotřebiče, od kávovaru po vysavače, fény, kuchyňské roboty, odšťavňovače a další. Ve velké většině tu najdete výrobky značky Tefal dále Krups, Moulinex, Rowenta a Lagostina. Pokud si nejste při koupi jistí, tak Vám v obchodě rádi poradí. Já sama jsem tu nakoupila a jsem moc spokojená. Ceny jsou opravdu skvělé, takže pokud si na Vánoce přejete třeba nový kávovar, tak se rozhodně jeďte podívat do Freeportu. Já budu doufat, že mi Ježíšek přinese kuchyňského robota, který se mi tento víkend rozbil…

image image image image image image image

Další můj tip je hlavně pro holky, ale pánové určitě nebudou proti:) V obchodě Calvin Klein jsem objevila krásné spodní prádlo, takže holky, pokud milujete kvalitu a jednoduchost právě této značky, tak si přijdete na své. Jsou to kousky, které vydrží a budou vypadat dlouho suprově. Zkrátka, do něčeho stojí za to investovat. Tady se opět dočkáte příjemných cen, protože se nacházíme v outletovém centru. V obchodě nakoupíte i další oblečení od značky Calvin Klein.

image image image image image image image

Jako poslední tip mám pro Vás oblečení značky La Martina, která je ve Freeportu novinkou. Na své si přijdou hlavně pánové, co mají rádi límečky a dámy, které preferují sportovní eleganci. La Martina je argentinská značka a ikona královského sportu – koňského pola. Oblečení značky La Martina najdete v obchodě Vermont. V nabídce je kolekce pro celou rodinu, takže když se Vám zalíbí, můžete obléct i svoje děti.

image image image image image image image image image image

Odkaz: FREEPORT/WEB
Odkaz: FREEPORT/Facebook