Novinky z řady designových brýlí – v oční optice APIA!

Dnes mám pro vás opět inspiraci na krásné a stylové brýle – ať už dioptrické, nebo sluneční. V oční optice Apia v brněnské Olympii je aktuálně totiž zbrusu nová kolekce a věřte, stojí za pozornost!

Pokud nevíte, kam v Brně pro krásné, stylové a hlavně, kvalitní brýle, určitě doporučuji oční optiku Apia – v Brně ji najdete hned na dvou místech, v centru na Masarykové a také v nákupním centru Olympie. Mají zde opravdu neskutečný výběr, a to jak brýlí diopotrických, tak i slunečních.

Navíc, na obou provozovnách si zákazníci mohou svůj zrak zkontrolovat, provádí zde také aplikaci kontaktních čoček a prodávají veškerý další sortiment související s brýlemi a kontaktními čočkami. Na každé provozovně je optická laboratoř/dílna, kde provádí opravy brýlí a zhotovení brýlí na počkání.

Mimochodem, oční optika Apia je nejdéle fungující brněnskou oční optikou (byla otevřená už v roce 1994!). Nabízí zde brýle opravdu exkluzivních značek –  optika Apia zaváděla do ČR a SR většinu světových značek (Giorgio Armani, Chanel, YSL, Fendi, Valentino, Vogue, Police, Givenchy, Chopard a další) . V současné době kromě maloobchodu má velkoobchodní zastoupení pro ČR jednoho z největších výrobců brýlí na světě, který má ve svém portfoliu značky jako Montblanc, Tom Ford, Swarovski, Roberto Cavalli, Just Cavalli, Timberland, E.Zegna.

Novinkou je pak kolekce od exkluzivního brandu Christian Dior – právě tyto luxusní kousky jsem vám tu také nafotila!

Myslím, že takové brýle se stanou nejen užitečným pomocníkem, ale zároveň také jedinečným módním doplňkem.

I já beru brýle – ty sluneční (dioptrické zatím naštěstí nepotřebuji) jako skvělou módní záležitost, kterou můžete dopnit váš celkový outfit. Doma mám celou řadu slunečních brýlí, které nosím dle nálady a také podle oblečení.

Kromě krásných kousků od značky Christian Dior mají v oční optice Apia novinky i od dalších značek, které stojí za představení – i ty jsem vám tu nafotila.

Seženete zde brýle ať už v jednodušším designu, které se hodí a nepodléhají tolik módním trendům…

…ale i barevné kousky, zdobené, s propracovanými a zdobenými detaily.

Já mám ráda i lehce extravagantní brýle, které skvěle vystihnou jedinečnost vašeho vlastního stylu!

Zkrátka, výběr je v této optice skutečně obrovský a věřím, že ty pravé a správné brýle si tu vybere naprosto každý! ;)

ODKAZ: OČNÍ OPTIKA – web / facebook

ODKAZ: ORIGINÁLNÍ BRÝLE.CZ – eshop / facebook