Novinky v butiku The Woman

Po delší době jsem se zašla mrknout do butiku The Woman, kde koupíte krásnou italskou módu – a rovnou jsem tu pro vaši inspiraci opět nafotila pár outfitů a novinek, které by se vám třeba mohly líbit… :) Víc v mém článku!

Pokud nevíte, kam v Brně pro krásné, stylové a rozhodně originální oblečení, určitě mějte v paměti právě butik The Woman, který je od léta tohoto roku otevřený v Brně, na ulici U Červeného mlýna v Králově Poli.

Tento malý butik má rozhodně co nabídnout – mají tu přesně ten styl oblečení, který je i mně osobně hodně blízký.

V nabídce je oblečení od celé řady italských značek a jedno je jisté – v případě každého z nabízených modelů se jedná doslova až o výjimečný kousek, s propracovanými detaily, nebo takový, který je ušitý z perfektního a jedinečného materiálu.

Zkrátka, pokud si stejně, jako já, potrpíte na vytříbenost svého vlastního stylu, v butiku The Woman si určitě vyberete!

Aktuálně je tu k dostání mnoho krásných novinek, které užijete jak pro běžné, denní nošení, tak i pro více slavnostní a okázalé příležitosti – třeba na večírek, vánoční setkání, oslavu – což v současné době také rozhodně oceníte. ;)

Mně se tu vždy líbí nádherné kabáty, svetry a dlouhé cardigany – v chladnějším počasí se ráda oblékám stylem vrstvení a právě svetry jsou pro to tím pravým kouskem!

Hřejivých svetrů tu mají teď opravdu velký výběr, věřím, že si je zamilujete, stejně, jako já… :)

Super tu jsou i džíny – jsou od značky Sexy Woman a perfektně sedí, jsou z výborných materiálů a mají často trendy střihy.

Jednotlivé kousky, které v butiku The Woman nabízí, jdou vzájemně skvěle kombinonvat – můžete se tu obléct doslova od hlavy až po paty. :)

Boží jsou taky krásné kabáty!

Omrkněte tu i trička, topy, košile…

Tak co říkáte, opět super věci, že? Alespoň, já jsem rozhodně nadšená! :)

Spoustu fotek mých outfitů z butiku The Women omrkněte také ve fotogalerii!

Butik The Women najdete na adrese U Červeného mlýna 613/4.

ODKAZ: THE WOMAN / facebook