Novinky v restauraci Pavillon!

Také máte svoji oblíbenou restauraci, kam rádi chodíte – při jakékoliv příležitosti? Kde skvěle vaří, kde to příjemně vypadá…zkrátka, kde se cítíte dobře? Tou mojí je restaurant PAVILLON! 

Právě do Pavillonu chodím často – na obědy, setkání s přáteli, nebo na večeři s manželem. Mám to tu ráda, líbí se mi celá atmosféra tohoto kouzelného, architektonicky zajímavého místa, kde opravdu výborně vaří. Mimochodem – právě restauraci Pavillon jsem Vám už na blogu dříve představila – přečtěte si víc ZDE.

A protože Vám tady, na blogu, chci předávat svoje osobní tipy a doporučení, která by i Vás mohla inspirovat, nebo jakkoliv obohatit – ráda bych Vás „pozvala“ do této sympatické restaurace – alespoň takto, formou článku, kdy Vám napíšu, co zajímavého se v Pavillonu bude v nadcházejících dnech odehrávat. Třeba i Vy sem zajdete a oblíbíte si to tu…stejně, jako já:)

Do Pavillonu můžete nyní zajít především na nějaké vynikající, sezónní jídlorestaurace totiž nabízí zcela nové, podzimní menu, které se Váže k aktuální sezóně a využívá čerstvé, nyní dostupné suroviny. Určitě bych Vám doporučila úžasné variace divoké kachny. Celé menu restaurace pak najdete ZDE – a předem upozorňuji, budou se Vám už teď sbíhat sliny:)

Nove menu_podzim

Já pak rozhodně doporučuji vyzkoušet pokrm s nezvyklým názvem „jelenobot“ – jedná se o grilovaný jelení hřbet s chobotnicí po asijsku. Na první pohled opravdu netradiční, ale chutná to božsky:)

Mimochodem – celé podzimní menu si můžete na fotkách prohlédnout ve fotogalerii pod článkem:)

Za zmínku také určitě stojí tradiční Svatomartinské husí hody, které budou v Pavillonu probíhat ve dnech 6. – 13. listopadu. Čeká Vás opět velmi zajímavé menu, které se váže k této události a samozřejmě široká nabídka skvělých vín, která si můžete k Vámi vybranému pokrmu dát.  Restaurace již teď má připraveno celodenní menu CLASSIC, a večerní speciální 6-ti chodové degustační menu DE LUXE. Od 11.11. přesně od 11:11 hodin budete moci také ochutnat nová, mladá Svatormatinská vína.

foto_husa

Blíží se také předvánoční čas a s ním spojené nejrůznější eventy a večírky. Právě pro tyto příležitosti je Pavillon naprosto skvělým místem – nabízí totiž velmi multifunkční prostory – kromě prvotřídní restaurace je totiž „v jedné budově“ zároveň také výborný bar s opravdu skvělou nabídkou nápojů a míchaných drinků a také luxusní vinotéka.

firemni vecirek bar

Právě tyto prostory a zejména skvělé gastronomické služby jsou zárukou pro vydařený večírek, či oslavu, kterou ocení všichni hosté. Navíc od prosince bude opět v provozu kluziště – které můžete opět využít pro Vámi pořádaný event, což, myslím, může být netradičním zpestřením každé akce. Více informací k možnosti pořádání večírků a dalších eventů najdete ZDE.

firemni vecirek restaurace

A právě zmíněné kluziště dělá z Pavillonu opravdu velmi atraktivní místo! Jak už jsem uvedla, kluziště bude v provozu od prosince a Vy a hlavně Vaše děti si tu budou moci zabruslit. Pokud nemáte k dispozici brusle, nevadí, za 50,- si je tu můžete zapůjčit. K dispozici tu bude také občerstvení a samozřejmě svařáček:) Ideální prostředí, které dokonale umocní celou předvánoční atmosféru!

KluziÁtō

Zkrátka, Pavillon je místo, které rozhodně stojí za Vaši návštěvu při jakékoliv příležitosti. Já věřím, že si to tady zamilujete, stejně, jako já!

ODKAZ: RESTAURACE PAVILLON/web
ODKAZ: RESTAURACE PAVILLON/facebook