Novinky v Amande Fashion Store

V mém oblíbeném butiku Amande Fashion Store mají opět boží novinky! Abych vás o tu parádu neochudila, přináším vám velký fotoreport – mnoha krásných outfitů a představím vám i zbrusu novou značku – IMPERFECT! Věřím, že se vám bude líbit! ;)

V butiku Amande na Minské mě vždycky s každou novou kolekci doslova překvapí – a já můžu říct, že „nutně potřebuju“ snad naprosto všechno. :) Opravdu, tolik krásných věcí, co se hodí – a na jednom místě, to se jen tak nevidí!

Co se značek týká, tak v Amande koupíte oblečení od brandů, jako jsou Sexy woman, Maryley a Please. Skvělá je také značka Roberta Biagi – to jsou elegantnější a luxusní záležitost. Dále tu mají brandy Alta Tensione, nebo Any Case… Ve všech případech to jsou fakt krásné kousky, které v jiných obchodech s módou v Brně neobjevíte.

Naprostou novinkou je zde brand IMPERFECT – jsou to střihově jednoduché věci, které vypadají skvěle!

A jak vypadají další novinky, které tu aktuálně najdete? Jsou krásné – jarní, originální a do detailu propracované.

Super je, jak spolu jednotlivé kousky výborně ladí – nebojte se kombinovat barvičky i zdánlivě nespojitelné modely, uvidíte, že může vzniknout zajímavý outfit.

Pokud nevíte, co by vám mohlo slušet, moc rádi vám tu poradí. Oblečení v Amande je nadčasové a musím říct, že i o krok napřed co se týká trendů – přece jenom, Itálie, odkud tyto věci pochází, je právě zemí, která udává módní směry. A majitelka butiku, Zuzka, vozí to, co je opravdu IN. Takže pokud chcete „být v kurzu“, rozhodně se tu oblečte, neuděláte chybu!

Můžu říct, že každičký kousek je tady něčím zajímavý – ať už to jsou trička, saka, bundičky…zkrátka, jak jsem už napsala, často to bývá doslova láska na první pohled – musím říct, že právě oblečení z Amande nosím i já sama snad nejraději.

Z jarních kousků se mi pak moc líbí i lehké jarní bundičky, nebo saka – mimochodem, na ty je tu teď sleva 30%!:)

Co na tu parádu říkáte, super, že? :)

Fashion Store Amande najdete na Minské 55.

ODKAZ: AMANDE / facebook

Prohlédněte si spoustu aktuálních fotek z Amande Fashion Store také ve fotogalerii ;)