Novinky od Trioly!

Dnes ryze dámské téma – spodní prádlo a hlavně podprsenky! Chci vám totiž představit krásné novinky, které jsou aktuálně k dostání v brněnských prodejnách Triola, v centru na Orlí a také v Avion Shopping Parku. Právě na pobočce na Orlí jsem vám pro inspiraci pár krásných kousků nafotila – mrkněte! Triola má opravdu perfektní střihy podprsenek, já na jejich balkónový typ nedám dopustit. A koupíte tu prádlo opravdu ve všech velikostech. Víc v následujícím článku…

Dobře padnoucí podprsenka je pro nás, ženy, jedním z klíčů k sebejistotě. Ovšem, moc dobře vím, že najít takovou, které dobře sedí, není jen tak.

Mnoho žen žije v omylu o správné velikosti své podprsenky, což vede k tomu, že podprsenky neslouží tak, jak by měly – neposkytují oporu prsům a mohou mít také negativní vliv na držení těla.

Určitě doporučuji kupovat podprsenky tam, kde jim rozumí a hlavně tam, kde se vám budou věnovat a kde vám poradí. Jedním z takových obchodů je v Brně právě Triola – její dvě prodejny najdete v centru na Orlí 20 a pak také v Avion Shopping Parku.

Budou se vám zde ochotně věnovat, podprsenku vám najdou v dokonale padnoucí velikosti a co víc, mají opravdu super střihy, ze kterých si vyberou všechny ženy. Já si zamilovala jejich podprsenku v balkónovém střihu, vytváří úžasný dekolt.

Všechny střihy podprsenek zde mají v různém barevném provedení a zpracování.

Jistě víte, že Triola je česká značka, která mimochodem byla založena už v roce 1919.
Ovšem, kromě značky TRIOLA najdete v obou prodejnách (a také na eshopu) prádlo i dalších zajímavých značek. Zkrátka, Triola nabízí prádlo pro všechny ženy, v různých velikostech – a to od velikostí košíčků A-K, s obvody 65 – 110 cm.

Aktuálně mají v obou prodejnách Trioly opravdu pestrý výběr – najdete zde stále krásné letní plavky, ale samozřejmě i prádlo.

V ohledu prádla zde nedávno přibylo několik krásných novinek – jsou to podprsenky a kalhotky z nové kolekce.

Barevně si tu můžete vybrat jak z modelů v oblíbené černé barvě, ale nádherné jsou i podprsenky v neutrální tělové, nebo pudrově růžové.

Fotky právě těchto novinek si můžete prohlédnout v článku a také ve fotogalerii pod ním.

Mimochodem, prádlo od Trioly můžete objednávat také přes eshop – výhodou je, že vyzvednete na prodejně s možností vyzkoušení i vrácení zboží, to vše ZDARMA. Na eshopu si také můžete zjistit dostupnost zboží na prodejnách, je zde aktivní chat, takže vám zde hned poradí.

Obchody TRIOLA najdete v Brně na Orlí 20 a pak také v Avion Shopping Parku.

Na více fotek mrkněte také do fotogalerie!

ODKAZ: TRIOLA / web, eshop
ODKAZ: TRIOLA / facebook
ODKAZ: TRIOLA / instagram