Nové kroužky pro děti ve Family Parku BRuNO!

Mám tu opět skvělý tip pro všechny rodiče – a hlavně, pro jejich děti!:) A to tip, jak zajistit dětem efektivní a hlavně, zábavné využití jejich volného času!

Sama to dobře znám – mám doma dva malé kluky:) Což o to, ten menší (3 roky) je ještě malý a poměrně nenáročný – co se trávení volného času týká. Začal chodit do školky, což je pro něj dost velká změna. Rád si hraje – kreslí, modeluje, začíná stavět klasické lego – takže ten má neustále „co dělat“. Ovšem můj starší syn – 6 let – je už dost velký na to, abychom mu jeho volný čas pomohli trávit nějakým vhodným způsobem:) Už je vidět, co ho baví, naplňuje a čemu se rád věnuje – a to se mu snažíme zajistit i v jeho volném čase – po školce a nyní od září – po škole…:)

Pokud mluvím o „volnočasových aktivitách“, mám na mysli v první řadě nejrůznější kroužky pro děti – kdy se mohou pod vedením někoho zkušeného věnovat tomu, co je baví a co rádi dělají. Kroužků je dnes všude na výběr mnoho – já bych Vám ovšem chtěla dát tip na jedny velmi zajímavé – nabízí je totiž Family Park BRuNO!

12342512_1269475456411217_1235277942778430479_n-622x623

Jak už jistě víte, toto místo – nový herní park pro děti každého věku v Brně – je všech ohledech velmi výjimečný. Nabízí tolik skvělých atrakcí, restaurace, dětské cvičení, narozeninové oslavy…a také právě dětské kroužky, které tu mohou Vaše děti pravidelně navštěvovat.

bruno1

Family Park BRuNO nyní nově nabízí tři druhy kroužků pro děti od 6 do 15 let – výtvarný, počítačový a fotografický, divadelní. Vaše dítě si může daný kroužek vyzkoušet – první lekce je vždy zdarma.

Kroužky probíhají v kvalitně vybavených dílnách – počítačovém studiu, výtvarném ateliéru a divadelní show. Dílny si můžete prohlédnout v 1. patře herního centra. O víkendech zde probíhají ukázky činností kroužků.

bruno2

Zápis do kroužků začíná od 15. srpna.

A nakonec malý bonus: kdo si zaplatí kroužek na celé pololetí, dostane jako dárek věrnostní kartu BRUNO CARD se vstupem do BRuNO family parku zdarma. Informace o kartě a jejich výhodách najdete na:
www.brunofamilypark.cz/bruno-card

Tyto kroužky vedou zkušení lektoři a Vašim dětem tak zajistí skutečně plnohodnotné využití jejich volného času. Výše na grafickém zpracování můžete vidět obsahovou náplň kroužků – myslím, že toto musí nadchnout všechny děti:) A my, rodiče, můžeme mít fajn pocit, že naše ratolesti tráví svůj čas kvalitně a navíc, na tak krásném místě:)

ODKAZ: BRUNO FAMILY PARK/web

ODKAZ: BRUNO FAMILY PARK/facebook