Nová pobočka Vlasové kliniky v Brně – Komárově!

Moc dobře si sama vzpomínám, jak nadměrné vypadávání a řídnutí vlasů dokáže potrápit, a to zejména psychicky. Pokud tyto obtíže také řešíte, mám pro vás důležitou informaci – svěřte se do péče Vlasové kliniky! Divili byste se, jak radikálně dokáží stav vlasů zlepšit. Síť poboček Vlasové kliniky je již po celé republice – v Brně máme pobočky rovnou dvě! První byla otevřena na Pekařské 33, tu mnozí už znáte, nebo ji i navštěvujete. Od léta se ovšem můžete objednávat i na druhou brněnskou provozovnu, která byla otevřená v přízemních prostorách Rezidence Svratka na Sokolově 791/1 v Komárově. Tyto prostory jsou velké, oceníte zde i zahrádku a hlavně, také parkování zdarma přímo u rezidence. Služby jsou samozřejmě zcela totožné, jako ve Vlasové klinice na Pekařské – tak pokud to sem máte blíž, třeba budete jen rádi. :) Novou pobočku i služby Vlasové kliniky představím v článku níže.

Husté a zdravé vlasy jsou „korunou naší krásy“ – tedy, alespoň nás, žen.
Ovšem, vlivem celé řady příčin často dochází k tomu, že nám vlasy mohou nadměrně vypadávat, řídnout, zhorší se jejich kvalita… Původně hustá kštice vlasů ztrácí na objemu, mohou se objevit i lysiny, nebo holá místa na hlavě… A to pak s naší psychikou může skutečně hodně „zamávat“.

Jak píšu, příčin, proč se toto může dít, existuje celá řada. Přes genetické dispozice, nadměrný stres, zdravotní obtíže, hormonální výkyvy, ale třeba i věk… Zkrátka, důvodů, proč se kvalita vlasů může zhoršit, je mnoho. A ne vždy je jednoduché tu přesnou příčinu odhalit.

Lidé si stále i dnes mylně myslí, že to, v jakém jsou vlasy stavu, závisí na samotných vlasových vláknech, jejich stavbě, dostatečné hydrataci, kvalitě… Ale není tomu tak. Vše se odvíjí od vlasové pokožky. V té „koření“ folikuly, ze kterých vlasy rostou. A stav vlasové pokožky, potažmo pak i vlasových folikul přímo ovlivňuje i hustotu našich vlasů.

Tak to jen na úvod, abyste byli v obraze. :)

Terapie cílené na vlasovou pokožku nabízí právě na pobočkách Vlasových klinik, které jsou dnes už téměř po celé republice. Provádí zde ošetření unikátním přístrojem NEO 21, který je vyvinutý speciálně pro Vlasové kliniky.

V rámci vstupní návštěvy vám vždy udělají zdarma diagnostiku vlasové pokožky – tzv. trichologické ošetření speciální kamerou.

Na tabletu tak klient detailně vidí stav své vlasové pokožky a zejména toho, jak jsou vlasové folikuly zaneseny, zda jsou aktivní a také, kolik z každého z nich přesně roste vlasů.

Na základě této diagnostiky vám zde pak proškolený personál určí další postup – terapie.

Před každou terapií je nutné vlasovou pokožku nejdříve vyčistit ultrazvukem, odstraní se odumřelé zbytky kůže a mazové zátky.

Následně se už provádí samotné ošetření přístrojem NEO 21 – buď elektroporace, nebo mikrojehličkování, dle stavu vlasové pokožky. V obou případech se do vlasové pokožky zapracovává speciální sérum na růst vlasů, jehož účinek je podpořen působením radiofrekvenčních vln.

Důležitá informace – kde v Brně Vlasové kliniky najdete?
Pobočky jsou vám nyní k dispozici už dvě! První byla otevřena loni na podzim na Pekařské 33, na druhou se můžete už nyní objednávat také – najdete ji v Komárově v přízemí Rezidence Svratka, na adrese Sokolova 791/1.

Tato pobočka má proti té na Pekařské i mnoho výhod! Tou hlavní je určitě parkování – zdarma – přímo u Rezidence Svratka. V centru parkování bývá problém, na Pekařské obzvláště…

Pobočka Vlasové kliniky v Rezidenci Svratka má i opravdu velké prostory, potěší vás tu i zahrádka, kde můžete posedět. 
Mimo to, tato pobočka Vlasové kliniky bude jistě dostupnější i mnohým z vás, kdo do Brna dojíždíte! V blízkosti je dálnice D1, D2 a mimo to, vyhnete se tady i kolonám v centru Brna. :)

Co se služeb týká, jsou zde zcela totožné s těmi na Pekařské (a všech dalších Vlasových klinikách). Dostane se vám zde stejné péče, zakoupit si tu můžete i speciální kosmeceutiku pro růst vlasů, kterou Vlasová klinika nabízí.

Sama na procedury na Vlasovou kliniku chodím, používám pouze jejich šampon, kondicionér a sérum a výsledek je opravdu znát. Vlasy mi podrůstají, jsou hustší a celkově kvalitnější. A to jsem neřešila žádný závažný problém!
Máte moje doporučení!

Vlasovou kliniku najdete v Brně na Pekařské 393/33 a nově i v Komárově ve zdejší Rezidenci Svratka na adrese Sokolova 791/1.

Vlasové kliniky najdete i na dalších jejích pobočkách:

📍Uherské Hradiště

📍Zlín

📍Mladá Boleslav

📍Olomouc

📍Brno

📍Znojmo

📍PRAHA

📍Kolín

📍Blansko

📍České Budějovice

📍Plzeň

📍Ostrava

📍Hradec Králové

ODKAZ: VLASOVÁ KLINIKA / web
ODKAZ: VLASOVÁ KLINIKA / facebook
ODKAZ: VLASOVÁ KLINIKA / instagram