Nová kolekce značky MELISSA v Rebelion STORE!

Botičky MELISSA! Holky, znáte? Já věřím, že jste o této úžasné značce minimálně slyšely… Rozhodně ale není na škodu se s tímto brazilským brandem seznámit blíže, protože si to opravdu zaslouží – a Vy přece nemůžete být „ochuzené“ o takto významné módní poznání…:)

Já sama jsem si k botám MELISSA „našla cestu“ přes jejich mladší sesřičku, značku MEL, kterou jsem Vám tady, na blogu, už také představila. Boty MELISSA jsou sice podobné, ovšem, v mnoha ohledech ještě mnohem lepší, zajímavější a designově více propracované.

Značka MELISSA nabízí naprosto specifické a jedinečné modely bot, které rozhodně nepostrádají naprostou origanilitu a výjimečnost na trhu – můžete si být naprosto jisté, že žádnou jinou značku (snad kromě bot MEL), která by nabízela podobné modely, opravdu nenajdete.

IMG_4894

Proč jsou MELISSY ale tak jiné, zajímavé a hlavně, tolik oblíbené?
V první řadě – a toho si všimnete jistě hned, na první pohled, je nádherný design. Boty, které vypadají často jako pro princeznu, se zkrátka musí líbit snad každé z nás. Jsou nesmírně ženské, jemné, stylové…dokonale podtrhnou styl své nositelky:) Já sama několik párů těchto bot mám – a pokaždé se v nich cítím…právě „jako princezna“:) A mít takový pocit díky botám? K nezaplacení…:)

IMG_4891

Dalším velký důvodem, proč jsou MELISSY tak IN – je jejich jedinečný materiál „melflex“, který je hypoalergenní, odolný, pohodlný, chrání nohu před pocením a je velice snadný na údržbu. Dokonce i stélka obuvi je vyrobená z melflexu, a to proto, aby byl tlumen náraz při chůzi, takže ač to tak možná nevypadá, boty melissa jsou velmi pohodlné na nošení.

IMG_4888

A pozor – tyto boty mají další úžasnou vlastnost, o které musíte vědět! Jejich jedinečný materiál „melflex“ totiž voní!!! A to naprosto božsky, sladce, příjemně. Mít voňavé boty, které navíc tak krásně vypadají? Sen!

IMG_4887

Značka Melissa se navíc může pyšnit i takovými jmény jako je například Vivienne Westwood a John Paul Gaultier, kteří pro Melissu navrhli vlastní kolekci.

IMG_4892

A teď to vůbec nejdůležitější – kde v Brně boty MELISSA seženete? Nádhernou kolekci pro tuto sezónu – a to i včetně roztomilých dětských botiček, najdete v REBELION STORE, na Jakubské 123, v centru Brna.

Právě v tomto obchodě koupíte mnoho jedinečných značek, kromě MELISSY pak také autorskou módu mnoha kreativních českých návrhářů.

IMG_4904

Prohlédněte si mnoho fotek z aktuální kolekce značky MELISSA také ve fotogalerii!

REBELION STORE najdete v centru Brna – na Jakubské 123. Můžete nakupovat také na eshopu Rebelion!

ODKAZ: REBELION STORE/web
ODKAZ: REBELION STORE/facebook