Nová kolekce v obchodě DIESEL!

Značka Diesel, ta mě baví už dlouho – ve světě denimové módy si totiž už opravdu mnoho let udržuje vysoký level! A každá nová kolekce je vždy hodně zajímavá – přesvědčila jsem se o tom i teď, když jsem byla omrknout novinky v obchodě DIESEL v Galerii Vaňkovka. Pár outfitů jsem vám tu opět vyfotila pro inspiraci, mrkněte na mou dnešní reportáž! ;)
Na oblečení značky Diesel mě baví ten jedinečný, zcela charakteristický tyl – s lehce rebelskými prvky, propracovanými detaily. Diesel se nebojí i špetky extravagance a i já musím přiznat, že mi něco takového není cizí. Celkově oblečení Diesel výborně zdůrazní a podtrhne váš vlastní styl, vaši jedinečnost, zkrátka, do davu rozhodně nezapadnete. A přesně o tom to je, pokud vám na vašem vzhledu a tom, co si oblečete, záleží.
Diesel už nabízí novou, jarní kolekci a ta se také objevila v obchodě Diesel v Galerii Vaňkovka, kde jako na jediném místě v Brně oblečení Diesel seženete. Já se tu minulý týden stavila omrknout novinky a pár zajímavých outfitů jsem vám také pro inspiraci nafotila.
V nové kolekci se objevují mé nejoblíbenější barvy, takže, pokud bych mohla, brala bych klidně úplně vše! :) Obzvlášť krásné jsou věci v pudrově růžové barvě, která se mimochodem skvěle kombinuje. Výborně vypadá jak s černou, modrou, ale třeba také se zelenou barvou.
Super jsou i kousky v ostře zelené barvě, na jaro naprosto ideální! Jinak samozřejmě nechybí klasické barvy Dieselu – černá, bílá, nebo modrý denim.
Omrkla jsem i nové džíny, sedí skvěle a nejvíc se mi líbily ty v mém oblíbeném střihu Fayza, který je volný a nesmírně pohodlný. I ta modrá barva kalhot byla úžasná!
Diesel u většiny svých modelů myslí na jedinečné a propracované střihy, časté jsou různé průstřihy, pásky, vrstvení, kdy se daný model skládá z více kusů oblečení – třeba tak, jak je tomu v případě této mikiny (pod ní je ještě hedvábné krajkové tílko, které můžete nosit zvlášť).
V obchodě Diesel mají i nádherné doplňky – hlavně ty kabelky, holky, ty stojí za pozornost!
Věřím, že se vám ty krásné věci líbí, stejně, jako mně! Až budete mít cestu, stavte se ve Vaňkovce omrknout. ;)
Obchod Diesel najdete v Galerii Vaňkovka v prvním patře.
Víc fotek si prohlédněte také ve fotogalerii!