Nespresso PURE Collection!

Jak už určitě víte, pokud pravidelně sledujete můj blog, jsem velkým milovníkem kávy – a to kávy značky Nespresso! Opravdu – už několik let jsem této značce naprosto věrná – a proto sleduji i vše, co nového se kolem tohoto brandu děje.

Nespresso, to není jen vynikající káva, ale v podstatě celá „kultura“, která se samozřejmě kolem kávy „točí“. Tato značka totiž nabízí i nádherné, designové a také inovativní kávovary a kromě toho další úžasné příslušenství, díky kterému bude Váš požitek z této vynikající kávy ještě větší.

Photo 09.05.16 13 44 33

Jsem moc ráda, že už i u nás, v Brně, máme Boutique Nesresso (na blogu jsem Vám ho představila ZDE), kde jsem pravidelným zákazníkem. A vždy si tu všimnu zajímavých a krásných věcí, o kterých Vám samozřejmě musím napsat i tady, na blogu. Třeba Vám opět předám novou inspiraci a rozšířím Vaše obzory – a za to budu moc ráda:)

Dnes bych Vám chtěla napsat pár slov o krásné kolekci šálků a podšálku – „Pure Collection“, kterou značka Nespresso nabízí. Pokud totiž máte stejně, jako já, rádi čistý a elegantní desing, věřím, že se Vám právě tato kolekce bude moc líbit.

Photo 09.05.16 13 43 27

Nespresso ve své kolekci porcelánu PURE zkombinovalo tradiční materiály s moderními geometrickými tvary.

Nespresso spolupracovalo se Švýcarským designovým studiem BIG-GAME. Každý šálek je vyroben z nejlepšího porcelánu a byl mistrně navržen tak, aby měly šálky různých velikostí rozdílnou tloušťku stěn a tím zajistily optimální teplotu a uchování pěny. Vnitřek každého šálku byl také vytvořen pro ideální konzistenci; dno hrnků a šálků na espresso a lungo je konvexní, čímž umožňuje plynulý tok kávy do šálku a perfektní pěnu. Naproti tomu je dno šálků na cappuccino konkávní a umožňuje snadné propojení mléka a kávy, čímž dává vzniknout kávě, která pohladí tělo i duši. Nezáleží, zda-li upřednostňujete cappuccino nebo intenzivní espresso, kolekce PURE zajistí, že Váš moment s kávou bude čiré potěšení.

Photo 09.05.16 13 43 32

Photo 09.05.16 13 43 39

Čtvercové dno pak vyjadřuje Nespresso monogram, kulatý okraj znázorňuje ikonickou Nespresso kapsli a jasná bílá barva v matně-lesklé kombinaci je rovnováhou mezi moderním designem a klasickým, praktickým porcelánem.

Photo 09.05.16 13 43 43

Photo 09.05.16 13 43 48

Musím sama uznat, že nádherné kousky – souhlasíte? Stavte se do Boutique Nespresso přesvdčit se na vlastní oči:)

Nespresso Boutique najdete v Brně na nám. Svobody 13.

ODKAZ: NESPRESSO/web
ODKAZ: NESPRESSO/facebook