Největší grilování rybích specialit v historii Brna!!!

Dobroty z ryb a mořských plodů, jo, tak ty my fakt můžeme! Jste na tom stejně? Pak byste určitě měli vědět o jedné výjimečné akci, která se v Brně chystá a kde si určitě přijdete na své:)

Timeline_foto_OCEAN48_Tsunami_2015_851x315_1000px

Jak už asi dobře víte, obě dvě jsme „propagátorky“ zdravého životního stylu. A ryby jsou jistě jeho nedílnou součástí. Hlavně já, Míša, ryby fakt miluju! Před nedávnem jsem ze svého jídelníčku téměř vyřadila maso a nahradila jsem ho právě rybami. A věřte, že jídla z ryb, když si je umíte správně připravit, chutnají fakt skvěle:)

Proto Vás musíme informovat o moooc zajímavé akci, která už brzy proběhne v Brně.
Jedná se o NEJVĚTŠÍ GRILOVÁNÍ RYBÍCH SPECIALIT v historii Brna!!! 

Grilování rybích specialit pro Vás už pravidelně pořádá značka OCEAN48, která má po Brně již 5 prodejen s vynikajícími rybami a mořskými plody – vše vždy zaručeně čerstvé a špičkově kvalitní.

Logo_OCEAN48_RGB

Skvělé je i jejich Bistro na Palackého třídě 60, kde si můžete dát každý den vynikající dobroty z ryb a mořských specialit. Jídlo je tu absolutně bezkonkurenční, jsem tady pravidelný návštěvník:) Všechno tady chutná fakt skvěle a navíc, ceny jsou, myslím, opravdu rozumné:)

Photo 07.08.15 13 31 35

Zpátky ale k očekáváné „rybí grilovačce“! Věřte, že na této události Vás čeká tolik rybích a mořských specialit, které rozhodně budou stát za ochutnání. Takové dobroty si totiž sami doma jen tak nevykouzlíte:)

vlna3_2015-0396

Na poslední srpnový víkend se v Brně chystají čtvrté a zatím největší Slavnosti moře. Na Vlně Tsunami se tentokrát sveze rekordní počet kuchařů ze známých brněnských restaurací a předvedou své mistrovství v grilování ryb a mořských plodů.

jidlo3

Brno na mořské vlně jede už od otevření první prodejny mořských ryb Ocean48, kdy začala pravidelná páteční grilování na Minské. Zájem zákazníků byl tak velký, že si vyžádali uspořádání akce mnohem většího formátu a vznikly Slavnosti moře s podtitulem Vlna Tsunami. Čtvrtá vlna se už definitivně přelila do většího prostoru Slovanského náměstí, které zaplaví asi největší množství rybích grilů, které se kdy sešlo pohromadě.

vlna3_2015-0567

Můžete se těšit na nejoblíbenější bestsellery nabídky Ocean48, jako jsou lososový burger, grilovaný tuňák nebo jihoamerické krevety. Kromě posádky Ocean48 svou interpretaci mořských ryb předvede asi patnáct brněnských restaurací. Na jednom místě tak můžete ochutnat ryby tak, jak se jí ve Středomoří, Asii a v řadě dalších přímořských oblastí. Chybět nebude ani ústřicový bar včetně Prosecca. Pozvání přijala také řada moravských vinařství, několik lokálních pivovarů, samozřejmostí je stánek s kvalitní kávou.

Všechna jídla bude možné si nechat také zabalit domů, vstup na akci je volný a ceny jídel se budou pohybovat kolem 120 korun. V sobotu 29. srpna se akce koná od 11-21 hodin, v neděli 30. srpna od 11-19 hodin. Většina programu se odehrává pod širým nebem, pro případ nepřízně počasí je připraveno částečné zastřešení.

Prohlédněte si ve fotogalerii fotky z minulých ročníků Slavností moře:) Uvidíte, že Vás čekají opravdu velké dobroty:)

ODKAZ: OCEAN 48/web
ODKAZ: OCEAN 48/facebook
ODKAZ: SLAVNOSTI MOŘE 4. VLNA/událost na facebooku
ODKAZ: SLAVNOSTI MOŘE 4. VLNA/web