K létu patří víno, koření a grilování!

K létu neodmyslitelně patří horké noci, dobré jídlo a výborné pití! Nejradši mám grilování s přáteli. Škoda, že u nás léto trvá jen chvilku, ale nevadí, musíme si ho užít, co to jen jde. Když pořádáte nějakou tu grilovačku, tak si na ní určitě necháte záležet.  Chcete přátele pozvat na nějakou skvělou letní pochoutku, grilované maso, uzeniny, se salátem, zeleninou? Pak k tomu potřebujete pár kvalitních ingrediencí, které jídlu dodají šmrnc.

koření

Jedna z nejdůležitějších ingrediencí, co se grilování týče, je určitě koření. Teda aspoň já to tak vidím! Doma mám opravdu spoustu druhů koření a hodně si ho pěstuju na zahradě a během léta pak využívám na vše možné.

Co by byl kus masa bez koření? Asi nic moc, hmmm? Nebo třeba taková grilovaná zelenina – lilek, cuketa, papriky, česnek, bylo by to bez něj takové nijaké, co myslíte? Když už jsme u té zeleniny, grilujete také právě česnek?Jestli ne, pak to vyzkoušejte, protože je to fakt lahůdka.

259-gresik-ochutnavka-koreni

Ohledně koření – mám pár obchodů a trhů, kde ho nakupuji, protože mám ráda kvalitu, co se jídla týče. Není totiž koření, jako koření. Pokud nemáte nějaký ověřený obchod, nebo trh, tak Vám doporučím jeden tip, a to eshop Pěkný domov, kde koupíte kvalitní koření. Vybírat můžete koření od české firmy Grešík. Všechno koření je bez glutamátu sodného.

1478koření21479

Grilování bez dobrého pití není ono! A co se nejlépe hodí a z čeho není „bolehlav“? No přece kvalitní víno! A to si můžete na eshopu Pěkný domov objednat také. Konkrétně víno od Znovín Znojmo. Znovín má jedny z nejlepších vín, co znám. Já miluju jejich Pálavu a Rulandské šedé – oboje pozdní sběr. A pro ty, co mají rádi suché, tak mrkněte na jiné druhy, ale i zde s výběrem rozhodně nešlápnete vedle.

4876487948854881

 

Kamennou prodejnu Pěkný domov najdete ve Vyškově na ulici Dukelská 117/12. Parkovat se dá pohodlně před obchodem.

Pokud objednáte zboží přes e-shop, Pěkný domov má více než 300 odběrních míst po celé ČR i na Slovensku – jejich přesný seznam naleznete ZDE.

PĚKNÝ DOMOV/WEB

PĚKNÝ DOMOV/FACEBOOK

PĚKNÝ DOMOV SLOVENSKO/WEB

PĚKNÝ DOMOV/BLOG

Zroj náhledové fotky: pinterest.com