Nádherné novinky v Amande 2!

Butik Amande má novou „sestřičku“ – a to jen kousek od sebe, na Kallabově 2, kde najdete butik Amande 2! A opět tu mají nádhernou módu, stylově více elegantní a pozor, co je také důležité, krásné věci tu koupí také pánové! Já tu pro vaši inspiraci opět nafotila pár krásných oufitů – hlavně šaty, sukně, zkrátka letní módu. A že je z čeho vybírat! Mrkněte na mou reportáž! ;)

O butiku Amande 2 jsem vám už na blogu psala – jedná se o druhou pobočku oblíbeného butiku Amande 1, který určitě už dobře znáte. :) Majitelka butiku, Zuzka, otevřela tento druhý obchůdek, kde nabízí oblečení nově také pro pány – co si budeme povídat, butiků s originální a stylovou pánskou módou v Brně moc není.

A krásné věci tu jsou samozřejmě i pro nás, pro ženy! Koupíte tu více elegantní záležitosti, hlavně překrásné šaty, sukně, topy – ale také doplňky, třeba zajímavé kabelky.

Právě co se šatů týká, mají jich tady spoustu! Užijete je jak teď, na léto, tak i pro více okázalé a slavnostní příležitosti, třeba na večírky, oslavy…

Jedná se o oblečení od italských značek, ale krásné šaty tu jsou i od mého oblíbeného maďarského labelu Sugarbird – tato značka se na šaty zaměřuje a nabízí opravdu úžasné kousky!

Pár zajímavých outfitů jsem vám tu opět pro inspiraci nafotila – věřím, že se vám budou líbit, alespoň, já bych si takové věci do své šatní skříně zařadila snad všechny. :)

Právě šaty totiž nosím nejraději, celoročně, ovšem teď, v létě, si tu šatovou módu užívám asi úplně nejvíc.

Co tu také oceňuji, je osobní přístup k zákazníkům, což v obchodech velkých módních řetězců rozhodně nebývá samozřejmostí.

Budou se vám tady ochotně věnovat, uvaří vám i kávu a máte tu spoustu času a klid na vybírání. A když nevíte, co by vám mohlo slušet, určitě vám ochotně poradí. ;)

Už jste v Amande 2 byli? Zajděte se sem mrknout, stojí to za to! A vezmětě sebou i své partnery, ti si tady také vyberou krásné věci. ;)

Nový butik Amande 2 najdete na ulici Kalábova 2, jen kousek od butiku Amande na Minské, tak se stavte. ;)

Na více fotek mrkněte také do fotogalerie. ;)

ODKAZ: AMANDE / facebook