Můj výběr z Freeport Fridays!

Nedávno jsem se vydala opět do Freeportu – našeho největšího outletového centra. Zrovna ten den v celém outletu probíhala akce zvaná Freeport Fridays. Freeport Fridays znamená, že v centru, respektive v obchodech, budou ještě větší slevy, než obvykle. Abych byla přesná, většinou zde byly slevy vyšší ještě o 30%.  Záleželo na obchodech. Někde byla sleva na celý nákup, někde třeba jen na určitý druh oblečení nebo zboží.

Vybrala jsem pro Vás pár tipů, za kterými se stojí za to do Freeportu v době Freeport Fridays vypravit. Freeport Fridays se konají vždy jednou za měsíc v pátek. Stačí sledovat facebook Freeportu, ať jste v obraze, my Vám termíny také připomínáme v rámci našeho blogového FB profilu.

Protože jsem nafotila opravdu hodně fotek, tak Vám je radši dám do dvou článků, ať Vás moc nezahltím a je v tom pořádek:)
V tomto se můžete těšit na fotky z  klenot Aurum, bytové doplňky a čokoládky Lindt!

Jako první obchůdek, který doporučuji hned u vchodu navštívit, jsou Klenoty Aurum. Je to obchůdek, který lehce přejdete, protože je menší. Ale až tam jednou vkročíte, budete se už pokaždé vracet. Najdete tam krásné šperky a hodinky za super ceny. Obě jsme zatížené na pěkné hodinky – tady si můžete pořídit opravdu kvalitní, značkové hodinky s velkou slevou. Jedny takové hodinky mám několik let a neměním je. Radši koupím jeden dražší kousek, který unosím, než 10 levnějších. Pokud také budete chtít udělat své drahé polovičce radost k nějakému výročí, tak si myslím, že tady pořídíte!

image image image image image

Když už budete ve Freeportu, pak nevynechejte čokoládový obchod LINDT! Já jsem pravý „čokoholik“, takže se tam zastavím vžy.:) Vzhledem k tomu, že jde o kvalitní čokoládu, tak si ji dopřejte i Vy, co ji normálně nejíte, protože kdo jednou ochutná Lindt, tak už nechce jinou:) Je tu velký výběr různých bonbónů na váhu, dárkových balení, čokolád. Tentokrát tu byla akce 70% sleva na velikonoční zboží. Jasně, Velikonoce jsou za náma, ale to našim chuťovým buňkám a žaludku nevadí. 300 g čokoládových vajíček, které měly spotřebu až na konci roku 2015, stálo asi 105 Kč. A to je pro nás, co milujeme kvalitní čokoládu, fajn zpráva:) Mamce jsem tady koupila srdce plný bonbónů, protože byl za dva dny zrovna Den matek.

lindt1 image lindt4 lindt2

Další obchod, který mě moc příjemně překvapil, byl obchod s bytovými dekoracemi. Na ty jsem tak trošku ulítlá. Tady to byl prostě ráj! Navíc si myslím, že vše opět za skvělé ceny. V obchodě je to krásně rozdělené podle stylů a myslím, že vybere každý. No však mrkněte na fotky! Já si pořídila několik kousků ze stříbrné kolekce pro oživení a nevím, jestli se ještě nevrátím pro lampu:)

image image image image image image

Ještě se podívejte do naší fotogalerie, kde je mnohem více fotek!

Příště Vás čeká výběr oblečení a bot. Těšte se!

Odkaz: FREEPORT/WEB

Odkaz: FREEPORT/Facebook