Moje doporučení – skvělé služby v salonu H.a.p.i. – laminace obočí, lash lifting, kosmetika, nebo mikro jehličkování

Milé dámy, brněnský salon H.a.p.i., který najdete na Minské 18, vám tu doporučuji už hezkých pár let. A ovšem – doporučuji jej velmi ráda! Sama sem totiž chodím na laminaci obočí a jsem velice spokojená. Mimo to, využít tu můžete i další kvalitní služby – lash lifting, pedikúru, kosmetiku a nyní nově také mikro jehličkování! Můžu i ze své zkušenosti napsat, že právě mikro jehličkování dokáže s pletí opravdu velké věci, intenzivně pokožku obnovuje, zpevňuje a celkově ji revitalizuje. Já v salonu H.a.p.i. byla nedávno právě na laminaci a rovnou jsem zde vyzkoušela i mikro jehličkování. Holky, pleť je poté úžasná!
Víc v mé následující recenzi…
K Ivě do salonu H.a.p.i. jsem začala chodit před pár lety a stále mohu napsat, že kvalita služeb je zde na špičkové úrovni. Veškeré procedury provádí právě přímo Iva, která je nesmírně precizní, šikovná a jde jí vždy o dobře odvedenou práci. A to je na výsledku opravdu velmi znát.
U Ivy jsem vyzkoušela veškeré služby – skvelá je pedikúra, přece jenom – léto se blíží a nožky by měly být v TOP stavu!
Co zde ovšem všem nejvíc doporučuji, tak laminaci obočí – tu umí Iva dokonalou!
Určitě mnohé víte, co to laminace obočí je – jedná se o zcela neinvazivní zákrok, během kterého se narovnají chloupky obočí, které pak drží hezky zafixované a vyčesané. Při laminaci je možné obočí také nabarvit, což mu dodá i výraznější podobu.
Výsledkem je krásné, husté a důležité – stále přirozené obočí.
Laminace není trvalá, takže po cca měsící se chloupky obočí vrací do své původní podoby. Což je také fajn pro ty z vás, kdo nad laminací váháte, nevíte, zda ji vyzkoušet, zda by vám slušela…
Produkty, které Iva na laminaci používá, jsou navíc velmi šetrné, obočí se vám nijak nezničí, nebo nevypadá.
Výsledek je vždy perfektní, alespoň – já jsem tedy moc spokojená!
Jinak pro ty z vás, kdo toužíte mí krásně natočené řasy, které si nemusíte líčit – vyzkoušejte i lash lifting!
Iva pak provádí také velmi kvalitní kosmetiku – používá pro péči produkty profesionální značky Medik8, jedná se o lékařskou kosmetiku, s vysokým podílem účinných látek.
Novou službou, kterou Iva v salonu H.a.p.i. nabízí, je mikro jehličkování. Jedná se o proceduru, kdy se speciálním perem, na jehož konci jsou miniaturní jehličky, lehce naruší nejsvrchnejší vrstva pokožky. Při této proceduře se do pleti pomocí této technologie zapracovávají speciální séra. Tato séra mají vysoce hydratační účinky, dále působí proti stárnutí, jsou skvělá na zpevnění pleti…
Tím, že je pokožka lehce narušena, se účinné látky z těchto sér vstřebávají hluboko do pokožky.
Určitě vás bude zajímat, zda procedura bolí – za sebe mohu napsat, že nebolí, ale je to samozřejmě o prahu bolestivosti. :) Nicméně, každá partie obličeje se takto ošetřuje jen chvíli, tudíž to opravdu není nic nepříjemného.
Jen počítejte s tím, že pleť je den po proceduře lehce začervenalá, druhý den už bez problémů. A není doporučováno vystavovat pleť poté sluníčku, aby nevznikly pigmentové skvrny.
Každopádně, pleť je po této procuduře nádherná, jemná, svěží, obnovená. Mikro jehličkování je skvělé i coby zpomalování procesu stárnutí.
Dámy, zajděte si na některou ze skvělých služeb do salonu H.a.p.i., určitě zde budete moc spokojené!

Rezervaci do salonu H.a.p.i. lze provést telefonicky nebo SMS na telefoním čísle +420 771 22 55 22, nebo na emailu salonhapi@icloud.com

Salon H.a.p.i. najdete v Brně na Minské 18.

ODKAZ: SALON H.a.p.i. / web
ODKAZ: SALON H.a.p.i. / facebook
ODKAZ: SALON H.a.p.i. / instagram