MÓDNÍ SERIÁL ZE STUDIA ELISHA, 2.DÍL – ZKOUŠKA

Je to asi měsíc, co jsme Vám začaly psát náš seriál se studia Elisha Mode. Za tu dobu se událo několik změn, o kterých se s Vámi chceme podělit. Naše vytoužené kabáty už totiž nabraly podobu kabátů a my jsme si tak mohly vyrazit na naši první zkoušku. O 1.dílu našeho módního seriálu se dočtete ZDE.

K paní Elišce jsem se na zkoušku těšila, protože je to moc milá dáma a vždy se spolu nasmějeme. A hlavně, byla jsem moc zvědavá, jak bude vypadat můj kabát!
Vybrala jsem si kabát ležérního stylu, látka je celkem tenká, ale na omak měkká a kvalitní. Kabát bude spíš jarní a podzimní. V barvě jsem měla jasno už od začátku, vyhrála béžovo-hnědá, neboli camel barva. Tyto zemité barvy jen tak z módy nevyjdou a dají se krásně kombinovat.

image

Míša se nakonec rozhodla pro červenou barvu, kterou má v oblibě. Látka je teplejší než ta moje, takže si myslím, že ho vynosí i v zimě. Styl si vybrala klasický, dlouhý kabát s klopami.

Photo 25.02.15 12 06 07

Nejdřív jsme si vyzkoušely kabát bez rukávů, aby tak paní Eliška mohla zkontrolovat, jak nám sedí délka a šířka, ramena, aby viděla, kde je potřeba ubrat…

image

Photo 25.02.15 12 05 50

A potom se přidaly rukávy. Ty jsou největší postrach Míši, protože kdekoliv si něco zkouší, je jí všechno krátké, ale v případě na míru šitých kabátů se jí to opravdu nestane.:) Proto doporučujeme všem, kterým nesedí oblečení v klasické konfekci – neváhejte se jít za paní Eliškou poradit. Je velice šikovná, doporučí Vám to pravé pro Vás, pracuje s krásnými materiály, nebojí se kombinací v mnoha různých stylech.

image

image

Photo 25.02.15 12 06 47

Jak se Vám kabáty líbí? Necháváte si také šít oblečení na zakázku – přesně pro Vás?

Obě už se moc těšíme až si naše kabáty půjdeme vyzvednout a konečně je budeme moct nosit! O tom Vás ale budeme ještě informovat:)

ODKAZ: ELISHA MODE/WEB

ODKAZ: ELISHA MODE/FACEBOOK

STUDIA ELISHA najdete: Nově otevřený showroom je v Brně na Minské ulici 85. Dále jsou pak studia ve Velkých Pavlovicích na Hlavní 666/2 a také v Praze 10 Vršovicích na Kavkazské ulici 1372/3B.