Módní seriál z studia ELISHA, 3.díl – vyzvednutí kabátů

A je tu poslední díl módního seriálu o našich vysněných kabátech v ELISHA MODE. Celkem to uběhlo, protože paní Elišce to šlo od ruky a kabáty byly hotové celkem v krátké době. S Míšou jsme se samozřejmě už nemohly dočkat.

Nastal den D a my jsme se pro kabáty vypravily do studia ELISHA MODE, které sídlí v Žabovřeskách na Minské ulici. Paní Eliška už na nás čekala a bylo vidět, jak je zvědavá na naše reakce. Jasně, kabáty jsme už viděly na minulé zkoušce, ale byly  bez rukávů a detailů, které se během dalšího šití vypilovaly. V tomto oboru se na detaily hraje hodně, můžete vidět, co udělá takový správně vybraný pásek, knoflík, nebo třeba jiný druh materiálu na límečku, či kapsách. Tyto drobnosti dokážou outfit neuvěřitelně povýšit a dodat mu šmrnc.

image

Bylo pro nás dost důležité, aby byly kabáty pohodlné a dalo se v nich „hýbat“. S dětmi jsme pořád v akci a v pohybu, takže bychom nerady, aby nám při prvním nošení hned někde prasknul šev. I na tento požadavek brala paní návrhářka ohled a vybírala z příjemných elastičtějších materiálů, které něco vydrží.

Tady už se můžete podívat na naše kabátky:

image image

Můj kabát je ideální na jaro a podzim, klopy se dají zavřít, takže kabátek může být až ke krku. Podle počasí a nálady můžu měnit styl kabátku. Míša si bude muset počkat, až se trošku ochladí.

image

image

Děkujeme za krásné kabátky paní Elišce! Jestli máte v hlavě nějaký kousek, který byste si chtěli nechat ušít, pak Vám studio ELISHA MODE s radostí doporučujeme!

ODKAZ: ELISHA MODE/WEB

ODKAZ: ELISHA MODE/FACEBOOK

STUDIA ELISHA najdete: Nově otevřený showroom je v Brně na Minské ulici 85. Dále jsou pak studia ve Velkých Pavlovicích na Hlavní 666/2 a také v Praze 10 Vršovicích na Kavkazské ulici 1372/3B.