Módní inspirace z obchodu Diesel ve Vaňkovce!

Dnes to bude opět o módě! Mám pro vás totiž velkou inspiraci z obchodu Diesel v brněnské Vaňkovce! A musím uznat, že tento italský brand má pořád co nabídnout, kolekce jsou skvělý, přesně tak, jak je to u Dieselu už zvykem! Pojďte mrknout na fotky v článku, věřím, že se vám takové oblečení bude líbit… :)

Řeknu vám, značku Diesel jsem si oblíbila už před mnoha a mnoha lety. Tento brand designem svého oblečení totiž přesně vystihuje můj styl. Kolekce Diesel jsou propracované, nebojí se lehké výstřednosti, samozřejmostí jsou střihy džíny, které dokonale sedí a perfektní jsou i použité materiály.

Právě džíny má, dle mého názoru, Diesel stále absolutně nejlepší – i mezi dalšími značky. Je to právě Diesel, kdo přichází s novými střihy, použitými materiály, aplikacemi. A také, některé střihy od Dieselu se staly už naprostým fenoménem – tyto džíny jsou díky svému střihu až nadčasové a nepodléhají diktátu módních trendů.

Na oblečení Diesel se mi líbí také propracované detaily a barvy! Jasně – jednou z hlavních barev oblečení Diesel stále zůstává nesmrtelná černá, ale návrháři Dieselu se nebojí také zářivých barev – aktuálně to jsou třeba zelená, fialová…, které se mimochodem s černou dají perfektně kombinovat.

Já jsem vám několik zajímavých outfitů od značky Diesel nafotila v obchodě Diesel v brněnské Vaňkovce – právě tento obchod jako jediný v Brně značku Diesel nabízí.

Získaly si mě hlavně úžasné sukně, ať už tato, úzká, díky které perfektně vyniknou ženské křivky…

…ale super je i tato, v áčkovém střihu!

Sukně jsou z perfektních, pružných materiálů a efektní jsou i výrazné zipy, kterými jsou obě sukně zdobené.

Nádherná je i tato bunda ve výrazně zelené barvě – právě tato barva je letošní sezónu opravdu v kurzu!

Moc pohodlné jsou i šaty z teplákového materiálu. Oba typy mají zajímavý střih a zdobení stylem děrování, což je opět trendy záležitost.

Zkrátka, holky, Diesel je pořád perfektní! Stavte se o tom přesvědčit – obchod najdete v Galerii Vaňkovka, v prvním patře (naproti vchodu do Peek&Cloppenburg).

ODKAZ: GTF – DIESEL + MELISSA / facebook
ODKAZ: GTF – DIESEL + MELISSA / instagram