Módní inspirace z centra Brna – představuji nový butik TANYAS!

Dlouho tu nebyla módní inspirace, co říkáte? Tak dnes pro vás jednu mám! Chci vám představit zbrusu nový butik s italskou módou, který najdete v centru Brna na České 14! Butik se jmenuje Taynas a nabízí stylovou dámskou módu pro každodenní nošení. Koupíte tu úžasné podzimní i zimní bundy, kabáty, prošívané vesty, svetry, ale i moc pěkné podzimní šaty. A mimochodem, ceny jsou tu velmi přijatelné! Pár kousků jsem vám právě v tomto butiku nafotila – mrkněte v následující reportáži se spoustou fotek!

Sama jsem moc ráda za každý nový módní butik v Brně – oblečení totiž raději nakupuji právě v menších obchůdcích, než ve velkých řetězcích. Právě zde totiž bývá nabídka více pestrá, originální a jedinečná. Na výjimečnost vlastního stylu v ohledu oblékání si potrpím i já – a věřím, že je mezi vámi mnoho dalších, kdo toužíte po stylovém a trendy vzhledu.

Proto, dámy – určitě se běžte podívat právě do nového butiku Tanyas, který je zajímavou módní novinkou v centru Brna! Butik najdete jen kousek od nám. Svobody, na České 14.

I když zvenku působí butik dojmem, že je prostorově menší, tak zdání klame – uvnitř vás čeká skutečně pestrá nabídka mnoha krásných kousků na velké ploše. Co se oblečení týká, jedná se o italskou módu, která je stylově určena pro každodenní a běžné nošení.

Ovšem, pořídíte zde i elegantní kousky, které vynosíte i pro více okázalé a slavnostní příležitosti! Já tu objevila i úžasné šaty – třeba ze saténu, který je stále velmi trendy materiálem.

Nicméně v sortimentu převažují zejména takové modely, které užijete každý den! Omrkněte zde kabáty, bundy, nebo teploučké vesty! Ty jsem zde obdivovala také já, mají na výběr mnoho typů, barev i délek.

Právě tyto vesty jsou do aktuálního podzimního počasí přímo skvělé!

I kabáty, bundy…stojí za pozornost.

Zaujaly mě zde i nejrůznější svetříky, úpletové kousky, nebo komplety.

Komplety jsou z velmi příjemných materiálů, mají je opět v několika barevných variantách. Budete se v nich cítit skvěle!

Mým favoritem byla i tato úpletová sukně, na podzim naprosto skvělá! Doplnila jsem ji černým topem s volánovými rukávy, ve výsledku to vypadá myslím velmi hezky. Sama jsem neodolala a tento model si tu i koupila. :)

Oceňuji tu i široký výběr šatů! Sama šaty miluji a nosím je téměř celý rok – vyloženě ženskou módu si ráda užívám. Šatů v butiku Tanyas najdete opravdu mnoho – hřejivé z úpletů, saténové, košilové…

A omrkněte zde i boty! Mají velmi stylové a trendy modely, na takové v běžných obuvích rozhodně nenarazíte!

Jak zmiňuji v úvodu, ceny jsou tu skutečně velmi přijatelné, myslím, že budete až příjemně překvapené.

Dámy, zastavte se s novým butikem Tanyas seznámit, stojí to za to!

Nový butik Tanyas najdete v centru Brna na České 14.

ODKAZ: TANYAS / web
ODKAZ: TANYAS / facebook
ODKAZ: TANYAS / instagram