Milý Ježíšku… Potěšte poukazem do unikátního wellness Infinit Maximus!

Už máte dárečky všechny nakoupené, nebo patříte k těm, pro které je pořizování dárků každoročně celkem „oříšek“? Nevíte „CO a KDE“ nakoupit, tak, aby měl nakonec obdarovaný radost? Sháníte pak dárky ve stresu a na poslední chvíli? Pak si udělejte malou chvíli a přečtěte si můj další článek z vánoční rubriky „Milý Ježíšku…“ – mám pro vás totiž tipy na skvělé dárky, které v obchodech zkrátka nekoupíte. A které – zaručeně potěší!

Řeknu vám, běhání po obchodech v tom předvánočním šílentství, to opravdu není nic pro mě. Nákupním centrům se vyhýbám, jak to jen jde, protože vidět ty davy lidí, kteří jak smyslů zbavení nakupují doslova vše, co jim přijde pod ruce, to mi tu hezkou, poklidnou vánoční atmosféru, akorát kazí. Vždycky si pak říkám, že Vánoce se stávají čím dál víc „svátky konzumu“ a lidé si vůbec neužívají to hezké kolem. No, mně stresy se sháněním dárků Vánoce opravdu nekazí.

Vždy se snažím s dostatečným předstihem vymyslet zásadní věc, a to „KOMU a CO“ pořídím – a je vystaráno. A nemyslete, i pro mě je někdy těžké najít takové dárky, které zaručeně potěší… Jste na tom podobně, taky hledáte a sháníte?

Skvělou volbou při nákupu vánočních dárků jsou rozhodně dárkové poukazy, navíc ty, které si můžete koupit hezky v pohodlí a doma. Co věnovat třeba poukaz do ráje – brněnského wellness Infinit Maximus? Myslím, že takovým dárkem uděláte zaručenou radost. Komukoliv.

Víte, že centra Infinit mají svůj vlastní eshop, kde najdete opravdu pestrou inspiraci na vánoční dárky?

Mají tu širokou nabídku dárkových poukazů, ze kterých určitě vyberete ten, který by se pro vašeho blízkého hodil. Tipem na vánoční dárky pak může být i Infinit kosmetika.

Pořídíte tu dárkové poukazy jednak na samotné vstupy do wellness Infinit Maximus, nebo do Infinit Lesná, nebo pak poukazy na nabízené služby – na masáže, zážitkové koupele, saunové rituály…

Zajímavé jsou i dárkové poukazy, v rámci kterých jsou zahrnuté i celé balíčky služeb – vstupy, masáže, nebo dokonce večeře v hotelu Maximus Resort.

Stačí, když si na eshopu v sekci poukazy zvolíte pobočku, na které chcete dárkový poukaz uplatnit a pak už jen vybetete takový poukaz, který by udělal radost. Ceny poukazů tu jsou už od 240,-!

Pokud máte nějaké specifické přání v rámci poukazu, rádi vám tu vyjdou vstříc a vytvoří vám poukaz dle vašich požadavků a „na míru“. Stačí napsat vaši představu… :)

Platnost dárkových poukazů je 8 měsíců od data vystavení.

A jak je to s doručením poukazu? Můžete si ho buď vyzvednout osobně, přímo na pobočkách – v Brně v Infinit Maximus a Infinit Lesná. 
Rychlejší cesta je pak přímé zaslání poukazu na váš email – po připsání platby vám bude poukaz do 2 hodin doručený – a pozor, toto funguje 365 dní v roce! Takže – už žádné stresy se sháněním dárků – v tomto případě dárkový poukaz můžete obstarat v klidu, z domova a klidně i – na poslední chvíli. 

Tak hezké chvíle předvánoční! A hlavně, žádné nervy, užívejte klid a pohodu. O tom jsou přece Vánoce!

ODKAZ: INFINIT DÁRKY / eshop

ODKAZ: INFINIT.CZ
ODKAZ: INFINIT MAXIMUS / facebook