Luxus na Vánoce? Nevařit!

Dovedete si představit trávit štědrovečerní večeři jinde, než doma? Pro mě to byla dřív asi těžko uvěřitelná věc, ale dnes, když se nad tím zamyslím, má to dost co do sebe! A jak dobře vím, jsou lidé, kteří štědrovečerní čas tráví – právě v restauracích – každoročně. Pokud i vy si letos chcete vychutnat sváteční atmosféru nějak výjimečně, mám tu tip! Můj oblíbený restaurant Signature v Popůvkách totiž na Štědrý den připravil speciální menu!

Dřív bylo pro mě opravdu nepředstavitelné trávit štědrovečerní večeři jinde, než doma. Měla jsem už snad od dětství tak nějak „zafixované“, že na Štědrý den má být rodina spolu – a taky, doma. To první je samozřejmě stále nedotknutelná pravda, ale to druhé… Dnes si říkám, že se dá Štědrý večer – večeře – prožít i jinak a možná, lépe.

Nevím, jak u vás doma, ale u nás to vypadá tak, že já už den před Štědrým dnem začínám vařit „doslova jak o život“. Stane se ze mě kuchařka se vším všudy a nehnu se od „plotny“. Chystám salát, nakládám maso, porcuju rybu… A na Štědrý den to celé vyvrcholí – protože, u nás má každý rád něco jiného – a to mu přece ráda připravím. Takže, Štědrý den pro mě znamená mimo jiné – i velké kuchařské usilí. A je mi jasné, že mnoho žen to má stejně. Co to ale jednou udělat jinak?

Zajít si na štědrovečerní večeři do restaurace může být náhodou naprosto super volbou – která vám mnohé ulehčí. Vy se vyhnete tomu „běsnění v kuchyni“ a naplno si vychutnáte jen kouzlo Štědrého dne. Budete mít čas dívat se s dětmi na pohádky, půjdete ven, pak se celá rodina hezky oblečete a půjdete si vychutnat božsky vyladěné štědrovečerní menu do stylové restaurace. Zní to skvěle, co říkáte? A kde vám to na Štědrý den doporučuji? Rozhodně zkuste restaurant Signature!

Restaurant Signature v Popůvkách mám moc ráda v podstatě už od jeho otevření, protože tato restaurace má rozhodně co nabídnout – nejden vynikající jídlo, ale i nadstandardní služby a úchvatné, designové prostředí – kde zde byl, ví, o čem mluvím… ;)

Právě restaurant Signature si pro své hosty připravil vyladěné Štědrovečerní menu, které se bude podávat právě na Štědrý den, od 17:30 do 22:00. Na co se můžete těšit? Podávat se bude:

Šnečí tartifletteTradiční rybí polévkaSmažený kapr nebo telecí řízek , bramborový salátNugátová pěna s hruškou
Zkrátka, v Signature přijdete už k hotovému – a navíc, máte tu naprostou záruku, že jídlo bude dokonalé – já si tu byla maximálně spokojená vždy. 
Příležitost zajít si ve sváteční náladě do restaurantu Signature budete mít i druhý svátek vánoční, na Štěpána, kdy se tu bude konat Štěpánský brunch!

Více informací a rezervace Štědrovečerního menu do restaurantu Signature ZDE, na tel. +420 737 383 383, nebo na email info@restaurantsignature.cz

Restaurant Signature najdete v hotelu Victory, v Popůvkách, Vintrovna 35.

ODKAZ: RESTAURANT SIGNATURE / web
ODKAZ: RESTAURANT SIGNATURE / facebook